wreck
to by som chcel vidiet, 100eur na 1 mesiac :P
ale dlhodobo, bol by som zvedavy, kolko by si schudol z telesnej hmotnosti..
musel by si mat extremne stastie extremneho zdravia.. aby si si mohol dovolit kupovat lacne veci, lacne maso (povazujem to za nenahraditelnu zlozku stravy muza)
a 1 nadrz na mesiac? to by si musel dochadzat do prace bez auta (pesi, MHD ale je draha) :) lebo ak by si jazdil len vramci mesta, neoplati sa startovat..
ten trik s firmou, to by malo byt povinnostou kazdeho pricetneho cloveka a malo by to byt sucastou maturity (alebo idealne primaciek do prveho rocnika prveho stupna zakladnej skoly!!!) lebo 90% ludi nema paru o tom, kolko a kde im unika.. a suhlas s tym, ze ak clovek zije solo je ultra extremne flexibilnejsi ako s rodinou.. (napr, ak som solo, ja hlad nemam problem prekusnut, ale nikdy to nemozem ziadat od ineho v domacnosti...)
0vecka - na slovensku trh nefunguje :) ale samozrejme ze na vine su spotrebitelia, napr slovaci, vid benzin.. tankujem za X kdezto nemec tankuje za 0,9X maximalne a pritom ma dialnice zadarmo, kdezto slovak ma mozno 250km dialnic za 50eur rocne.. jasne ze v nemecku je byvanie drahsie, ale na slovensku si myslim, ze este bublina nepraskla.. no a aj ked v DE su drahsie, aspon tan funguje trh lepsie ako na SVK..
wreck, tej 1% a 3,9% inflacii neverim.. statistike nikdy neni dobre verit :)