Tie nase vyplaty ...

Lulu2011

ano to si pamatam, bola som prva várka co sme dostali tých cca 20 000 prispevok, uz to zrusili? bolo to aspon ciastocne vykrytie nakladov, priprava na dieta bezna je okolo 40 000-50 000 sk aby sme sa rozumeli :)

Deria

tak napr.: prave minuly mesiac som isla po novej dialnici na stredne slovensko, ktoru vystaval fico. nieco uzasne! fico predsa zaviedol este myslim v minulom vladnom obdobi, ze mamicky dostavali 800.- euro za kazde narodene dieta, pridal dochodcom, vystaval mnohe sportove ihriska. zacal s renovaciou hradu, za co bol pravdaze opoziciou kritizovany, ze vela mina, pritom sa potom prave z opozicie hrdo pri tom hrade nehanbili fotit a prijimat zahranicych hosti, hlavne, ze fico moc minal. a co urobili ti predtym? co je za nimi vidiet? ja nevidim okrem cirej ruiny nic! a je smutne, ze nie na slovensku ale v zahranici sa usim dozvediet, ze ficov minister financii bol ohodnoteny ako najlepsi v europe. o tom sa pravda na slovensku nedozviete, ze? media vam bohuzial tlacia kaleraby do hlav, necudujem sa teda, ze uz neviete, comu a komu verit.

lost

Deria

ak by bol pri moci dzurinda, nadaval by som na neho, pretoze obaja kradli vo velkom a stale sa snazia..
cize nemam nic osobne proti jednemu ani druhemu, no je mi zle z toho, ako ozobracuju narod..
dufam ze si niekto v skrini najde modre sluchadla ;)
lebo ina cesta asi nie je :D
jedine exit do nemecka..

0vecka

2 Deria ak by to tak naozaj bolo tak by za tieto 4 roky aj nieco urobil... fico je klasicky politik ale je pravda ze spusta ludi co podnika mi vraveli zevraj za bicyklistu sa dalo lepsie kradnut a ze za fica to ide o nieco horsie... ale tym sa ho nechcem zastavat len vravim ze je to politik ako kazdy iny...

Deria

lost ale neda mi, ze cely cas rypes len do fica.:) tak to som zvedava, kto je asi podla teba schopny upratat ten bordel, ktory vznikol nie ficovou vinou - zruinovane, rozkradnute slovensko a ozobraceny narod! myslis, ze fico ma niekde schovany carovny prutik, aby to napravil alebo co? naopak, myslim, ze fico je jeden z najschopnejsich politikov, ake slovensko vobec kedy malo! konecne niekto, kto sa snazi mysliet ale aj robit nieco pre ludi a nielen tliachat a oblbovat.