Neexistujú verní muži

Príspevok v téme: Neexistujú verní muži
A-Z-ka

stale sa tu opakuju temy o manzelskej nevere. zeny sa pytaju, preco su muzi neverni, nechapu to, nechcu to nejako stravit. lenze pravda je zial taka - nic take ako verny muz neexistuje. a nic take, ako muz, ktoreho na zene zaujima nieco ine ako sex, tiez na zemeguli nenajdete.zeny toto nechcu prijat, preto ustavicne robia chyby vo vztahoch s muzmi. a je tu este jeden neprijemny fakt: keby neboli zeny, ktore su ochotne spavat s muzmi inych zien, neboli by ani neverni muzi. to je to stare zname: ked suka neda, pes neskoci. ved v prirode je to tak isto. a muzi su prilis primitivni na to, aby si mysleli, ze su nieco viac ako zvierata. im sice stale z papule visi uslintany jazyk a snoria na vsetky strany kde je ta akuratna suka, ktora roztiahne, ale pokym ju nenajdu, dovtedy si nevrznu. take je to jednoduche. takze sa nemozno divit manzelkam, ze na tie suky nadavaju, ved bez nich by ich ko-ko-ti sedeli doma pri telke alebo si lestili vtaka niekde v hajzli.
a teraz ma mozete chlapi poriadne zdrbat, ale ti, ktori ste zenati a myslite si, ze kecam, si najskor dobre zacrite do svedomia.

samsa

uz len to ako ma odbijes, ze ti nezalezi na mojom pohlade na svet ci mojich nazoroch - to demaskuje skor teba, nemyslis? :D

nedrazdia ma tvoje nazory na vztahy, preto, ze by som mala nejake problemy v tejto sfere, ani nie som nejaka naivna pipka a... a co ti budem pisat, ved ta to nezaujima.

drazdi ma skor, ze niekto s takym, no plytsim, rozmyslanim ako ty, je psycholog. z mnohych dovodov. je to komplikovanejsie, ale chapem, ze na take veci ty nemas (naladu).

Maros75

No tazke je to pre muza ak vidi tie mini sukne atd. :)
A kazda zena rada rajcuje aj inych muzov svojim obliekanim.....,ci? :)

A-Z-ka

a co je lepsie? hned po odhaleni manzelovej nevery zobrat deti, zbalit sa a odist? ukoncit manzelstvo? alebo sa pokusit to stravit, uvedomit si, ze nevera nie je vobec taka zriedkava, ze pre muza vztah s inou zenou neznamena, ze svoju vlastnu nema rad a ze bude vyhodnejsie pre vsetkych zacast s tymto poznatkom budovat vztah uz bez doterajsich nerealistickych ocakavani? o to tu predsa ide. ved to katastrofalne mnozstvo rozvodov tiez o niecom svedci. a za mnohymi rozvodmi je prave odhalena nevera.

A-Z-ka

anjelik, beriem tvoje slova, moj prvy prispevok hned pod nazvom temy urcite nie je mily, pouzila som aj tvrde slova, co mi je jasne. nie kazdemu takyto styl pride vkusny. a on ani vkusny nie je, to nepopieram. lenze - dvadsat rokov denne niekolko zien, ktore donekonecna omielaju to iste, stale chcu od zivota nieco, co sa v skutocnosti vyskytuje mimoriadne zriedka a pritom vsetky tie zeny sa tych predstav drzia az krcovite. naozaj veris tomu, ze su ochotne prijat taku verziu, ze vysielanim lasky a porozumenia sa aj ich manzelsky zivot zmeni k ich obrazu? a myslis, ze kazdy je schopny tu lasku permanentne vysielat? to predsa zavisi aj od stupna duchovneho vyvoja,nie je tak? nie vsetci sme na rovnakej urovni. su ludia, ktori takyto scenar vobec neprijmu. a je ich zial stale vacsina.

anjelik

AZ, ak človek v sebe čistotu, pokoj a hĺbku má, tak ju má a prezentuje ju za akýchkoľvek okolností. Pretože je to jednoducho jeho súčasťou. Ty ako psychologička by si prvá mala rozumieť a vedieť, že existujú aj podvedomé obrazy a to, že ich ľudia dokážu vnímať. Darmo budeš navonok prezentovať pokoj, rozvahu a milotu, ak ju v sebe nemáš a príspevky ako tvoj prvý tomu rozhodne nenasvedčujú...tak ťažko môžeš byť ústretová a profesionálna. Ale to len tak na okraj, to nebola výčitka, iba rada. Je vidno, že to nemyslíš zle a že chceš skutočne pomôcť. :o) Len si zvolila trochu zvláštny spôsob...;o)

A-Z-ka

a preco ty moje slova vztahujes na seba? ja ta predsa nepoznam, nehovorim o tebe a ani ma nezaujima ako ty vnimas zivot.
nenapadlo ta, ze podrazdena reakcia tiez o niecom svedci? preco sa tak otvorene demaskujes?

samsa

preco vlastne ocakavas, ze by mal niekto "prijimat" cudzie/tvoje nazory? ci uz priame alebo nepriame?

ak ta obtazuju do nekonecna tie iste otazky zien, tak mozno je na case rozmyslat nad zmenou kariery...kvoli sebe aj klientom.

da sa povedat, ze rozlisujes 2 druhy zien: tie mudre, s nadhladom, ktore prijmu neveru ako taku beznu sucast zivota, nad ktorou ani len tou rukou mavnut netreba, alebo potom take naivne chuderky, dutohlavky co si ziju v snoch, zivia iluzie o dokonalej laske z romanu. hm.

...fakt hlboky ponor, blahozelam.

A-Z-ka

priame nazory sa tazko prijimaju. naozaj nezalezi na tom, co si kto mysli o mojich vstupoch. ako som uz napisala, vzdy je to o vlastnej skusenosti, cez ktoru sa to vsetko lame. v poradni urcite nie som ani netaktna, ani direktivna, ani nikoho nepresviedcam. tak sa v poradni nepracuje. ale toto forum je nieco ine. chodim sem naozaj len obcas, ked si vsak prezriem tie temy a citam hlavne nazory zien a tie donekonecna sa opakujuce otazky: PRECO MI JE TEN MOJ NEVERNY??? tak som jednoducho zareagovala. myslim, ze clovek pracujuci s tymto problemom profesionalne ma rozhodne viac skusenosti ako ten, koho to v zivote postihlo len jedenkrat, alebo sa s tym nestretol vobec.
vo vseobecnosti ale plati, ze ludia nechcu pocut to, co im nevyhovuje, co im nezapada do ich obrazu sveta.

samsa

AZ neverim, ze robis v manzelskej poradni. alebo nechcem.

znies zatrpknuto, prezentujes nazory r a d o b y nadvecou ale pritom klzes dost po povrchu a posobis ako taka rozhorcena zenuska niekde na trhu :D

na to ze by si mala byt psychologicka, tomu chyba hlbka, komplexnejsie ponatie.
netvrdim, ze nie si psychologicka, iba z mojho pohladu nie moc dobra.

a tento tvoj posledny stek na IvetuMichael ti na doveryhodnosti nedodal.

Maros75

A-Z-ka :)
Kym suka neda,pes nejebe.Poznas to,ze? Zivocisne pudy su u muzov geneticky dane a je to len na kazdom ci podlahne,alebo nie.