Neexistujú verní muži

Príspevok v téme: Neexistujú verní muži
A-Z-ka

stale sa tu opakuju temy o manzelskej nevere. zeny sa pytaju, preco su muzi neverni, nechapu to, nechcu to nejako stravit. lenze pravda je zial taka - nic take ako verny muz neexistuje. a nic take, ako muz, ktoreho na zene zaujima nieco ine ako sex, tiez na zemeguli nenajdete.zeny toto nechcu prijat, preto ustavicne robia chyby vo vztahoch s muzmi. a je tu este jeden neprijemny fakt: keby neboli zeny, ktore su ochotne spavat s muzmi inych zien, neboli by ani neverni muzi. to je to stare zname: ked suka neda, pes neskoci. ved v prirode je to tak isto. a muzi su prilis primitivni na to, aby si mysleli, ze su nieco viac ako zvierata. im sice stale z papule visi uslintany jazyk a snoria na vsetky strany kde je ta akuratna suka, ktora roztiahne, ale pokym ju nenajdu, dovtedy si nevrznu. take je to jednoduche. takze sa nemozno divit manzelkam, ze na tie suky nadavaju, ved bez nich by ich ko-ko-ti sedeli doma pri telke alebo si lestili vtaka niekde v hajzli.
a teraz ma mozete chlapi poriadne zdrbat, ale ti, ktori ste zenati a myslite si, ze kecam, si najskor dobre zacrite do svedomia.

Maoam

George, necitas poriadne, co pisem, mne bolo jasne, ze si to myslel tak, ze by si si na to urobil VS a legalne, narazala som len na to, ze aby si nepodcenoval svojich klientov a nikdy hned nevies, koho mas sediaceho oproti sebe ;-).
Ale ja si ta velmi neviem predstavit na studiu psychologie,neviem, poznam ta len odtialto, je to len dojem z teba, takze to ber s rezervou.

george303

Maoam stale ma podcenujes :DD
Ved ja by som to nerobil sposobom ze by som nedokazal ani definovat pojem psychologia , normalne by som si samozrejme musel tu urobit vysku lebo nemoze byt vsetko podvod ale vedel by som sa urcite prezentovat z obycajnou vyskou ovela vaznejsim sposobom ono sa neda samozrejme iba nejaky papier vytlacit kazdy podvod musi byt podlozeny niecim a este aj ten podklad musi byt podlozeny .... Dalsie vec ze mozes mat na papieri co chces pokial tym ludom nedas pocit ktori potrebuju a ked im uz das ten pocit tak je jedno co je na papieri :D Jednoducho hlupy clovek nemoze vzivote klamat a ak je klamar inteligentny tak je velmi mili spolocnik a pravdepodobne sa nachadza vo vrcholovej politike :DD toto ja nemozem premyslat nad takymito hlupostami lebo mi prepina stoho :DD

anjelik

A-Z-ka, v jednom príspevku si písala, že robiť to, čo robíš ty je podmienené tým, že máš rád/rada ľudí. Ale ja si nemôžem pomôcť, jednoducho z tých tvojich príspevkov ten pocit nemám, že máš ľudí skutočne rada. Asi sa to príliš hemží sukami, kokotmi a výrokmi, že muži sú jednoduché stvorenia s jediným obrazom, a to je sex. Konštatovanie, že sú aj výnimky, nič na tom nemení. Pre mňa mať rád ľudí znamená rozumieť im, mať súcit k ich slabosti a byť im príkladom, pozerať na nich tak, akí by mali byť a nie tak, akí v skutočnosti sú. Iba tak je šanca niečo v nich zmeniť. Nechápem, že ako niekto, kto toľko rozpráva o nevere..nedokáže pochváliť a oceniť, ak ti niekto tu napíše, že sa mýliš. Veď teba by malo predsa tešiť,že sa mýliš, či? ;o))
A ešte jedna vec..ja neviem, ako to v poradniach chodí, ale ako tvoja klientka by som rozhodne neocenila, keby si môj prípad rozoberala na nejakom, hoci aj anonymnom fóre.

Maoam

to ani nerobim, len som napisala, ze by si nemal podcenovat ludi, lebo nie vsetci sa daju oblafnut tak, ako si to napisal ;-)

a ak by si raz u teba vybavil sedenia clovek, ktory robi napr. rovnake povolanie, bol by si rychlo prekuknuty :-), mnohi ludia maju aj velmi dobry citak a fakt, ze by si to robil najmä pre peniaze a staval na klamstve, by si rychlo vsimli / vycitili

mozno by si bol perfektny manipulator a zavadzac, ale iste by to viaceri vycitili

m,mlk

A-Z-ka,
keď robíš 25 rokov v manželskej poradni, tak prichádzaš do styku 25 rokov s nefungujúcimi manželstvami. Nenapadlo ti, že tie fungujúce páry k tebe pre rady nechodia?
Jasné, že verní muži existujú a je ich dosť. Prajem ti, aby si čoskoro vytriezvela zo svojho omylu a nehádzala všetkých do jedného vreca. Ale aj keď ostaneš pri svojom názore, ok, je to tvoja vec. Len škoda, že ženám hovoríš veci, ktoré nie sú vôbec pravda.
Takto hovoriť o mužoch, to naozaj vyzerá, ako keby si ty sama mala s tým svojim partnerom problém a snažila sa nejak si uľahčiť tým, že "veď všetci sú takí". Nie, nie sú. Keď to nechceš vidieť, tvoja vec.

george303

Maom
Nešla ? Keby som ja psycholog tak klamem takym sposobom ze by som vyzeral ako psycholog psychologov , este by som si aj na stenu povesal vytlacene tituli z nejakych americkych univerzit, a take rady by som ti dal co by si presne potrebovala , sama by si mi platila ani by som nemusel penaze pitat :D ordinaciu by som si spravil v brutalne luxusnom style , presne to ludia chcu :DD