stale sa tu opakuju temy o manzelskej nevere. zeny sa pytaju, preco su muzi neverni, nechapu to, nechcu to nejako stravit. lenze pravda je zial taka - nic take ako verny muz neexistuje. a nic take, ako muz, ktoreho na zene zaujima nieco ine ako sex, tiez na zemeguli nenajdete.zeny toto nechcu prijat, preto ustavicne robia chyby vo vztahoch s muzmi. a je tu este jeden neprijemny fakt: keby neboli zeny, ktore su ochotne spavat s muzmi inych zien, neboli by ani neverni muzi. to je to stare zname: ked suka neda, pes neskoci. ved v prirode je to tak isto. a muzi su prilis primitivni na to, aby si mysleli, ze su nieco viac ako zvierata. im sice stale z papule visi uslintany jazyk a snoria na vsetky strany kde je ta akuratna suka, ktora roztiahne, ale pokym ju nenajdu, dovtedy si nevrznu. take je to jednoduche. takze sa nemozno divit manzelkam, ze na tie suky nadavaju, ved bez nich by ich ko-ko-ti sedeli doma pri telke alebo si lestili vtaka niekde v hajzli.
a teraz ma mozete chlapi poriadne zdrbat, ale ti, ktori ste zenati a myslite si, ze kecam, si najskor dobre zacrite do svedomia.
Neexistujú verní muži
Iveta-Michael - jacis ty a chcelo by to psychiatra.
A-Z-k-a!
Samozrejme že to nie je pravda ale tvoj príspevok vnímam ako zúfalé jačanie ohrdnutej šialenej feministky...chacha!!!
A áno existuje veľa normálnych a verných mužov aj v našej rodine ich máme a ešte raz také niečo vypustíš z huby tak ti ju vlastboručne prídem rozmlátiť je to jasné však?
P.S. Okay Macca,ja viem...
takych co nikdy naozaj realne nepodviedli podla mna nie je az tak malo, na druhej strane takmer kazdy chlap z casu na cas pretahuje v mysli aj ine zeny, okrem tej svojej priatelky/manzelky
Mas pravdu nefinka,necudujem sa mu, uz som sa s nim aj parkrat rozisla,chodil,plakal,kvety kurierom...ze on nevie,preco to robi,ze vtedy ho vraj nic nevie zastavit,ze sa po tom vzdy citi tak prazdno,beriem ho ako choreho,akurat sa bojim,ze aj ja z toho dostanem nejaku chorobu,je to ako kolotoc,chodi casto sluzobne aj na 2-3dni prec,nic s tym neurobim,by som sa zblaznila,keby ze ho mam stale kontrolovat,sliedit...nikdy by som neverila,ze by som ostala v takomto vztahu,predtym,ked som citala o takych zenach,co nechali so sebou zametat ako ja,som si pomyslela,ze ake kravy...preto rozmyslam o nejakej psychologicke...preto kede stale citam,ze chlapi su uz vraj taki,pokusam sa s tym nejako zit,ale je to proti mojim zasadam,takze asi sa budem musiet len od neho nejako oslobodit,ale momentalne neviem,ako...
vrtulaa: Podobne krasny vztah ako tvoji rodicia maju aj rodicia mojho priatela a on je ako ty, iny vztah ako ten ich zalozeny na vernosti a laske ani mat nechce.. Ja som po takom vztahu tiez vzdy tuzila, len som sa bala, ci taky vobec existuje, kedze nasi sa rozviedli, ked som bola este mala a otec sa kratko na to obesil.. O to viac som stastna, ze som verneho a dokonaleho chlapa nasla, velmi si ho za vsetko vazim a tesim sa na tuto sobotu, kedy bude uz mojim manzelom..
:mima - a ty sa divíš, že nemá žiadne zábrany ťa podvádzať, keď vidí, že aj tak sa mu to vždy prepečie? preboha preber sa
suhlasim s A-Zkou,ze pokial suka neda,pes neskoci,bohuzial suk je dost...tiez mam neverneho priatela,snazim sa vyrovnat s tym,co sa tu pisalo, ze muzi su uz raz taki...obcas sa mi dari,ako teraz uz mesiac..ale vacsinou nie..po jednej zase nahodou odhalenej nevere som bola uz aj u psychiatra,dal mi lieky,z ktorych som mala este horsie stavy uzkosti,ze kde ma zase podvadza...stale si myslim,ze pri dalsej nevere uz budem taka otupena a nebude to tak boliet,kedze stale slubuje,ze to bolo naposledy..mam sa s nim rozist?dalsi chlap bude asi taky isty,ked to tu tak citam a teraz,ked sme boli na dovolenke,precitala som 4 knihy o muzoch-chujoch,co si rozvratili vztah a potom to samozrejme lutovali...neviem,co mam robit,rozmyslam tiez o nejakej psychologicke,co by ma naucila zvladat,ked ma prepadnu stavy uzkosti,ze ma zase podvadza...ale nie o tom som chcela...napriklad momentalne sa mi zda,ze mi tie nevery ani tak nevadia psychicky,ako mam strach,ze ma niecim nakazi,vzdy som bola zdrava a pred 3mi rokmi,ked mu zacinalo prepinat a zistil,ze suky daju velmi lahko a ani ich nemusi nejako zvlast dobijat...tak mi zacali gyn.problemy,skoncila som s kadejakymi zapalmi a predrakovinovym stavom na konizacii a ked plakal,ze mu je luto,ze mi sposobil problemy on,tak po troch mesiacoch,ako som bola na zakroku,som zistila,ze s dakou zase spal a bez prezervativu...bojim sa teraz prave toho,ako mu verit,alebo co robit?stale len nechapem,co su to za zeny,ked idu na skolenie,je tam ina partia na skoleni,daju si drink v bare a volaju chlapa,ktoreho poznaju 2 hodiny k sebe na izbu??som sa ho pytala,ci si nepripada uboho,ked o takuto lacnu stetku si len oprel k...t?som asi blba stara skola,ked nesuhlasim s tym,ze zeny maju robit prvy krok..inac som vzdelana,viem dva jazyky,chodim do posilky,na aerobik,lyzujem,surfujem,korculujem,varim,peciem,sex mozem aj dva krat denne,vyskusali sme vsetko,dokonca by som rada vyskasala aj swinger party,akurat mam problem presne s tym,ze nieco chytime,takze puritanka nie som,lebo zaznelo tu aj nieco take,ze keby mu doma nic nechybalo,tak inde nejde??neviem,obdobia medzi tym,ako vyjde najavo zase nejaka bokovka,tak je vsetko super a ja krava sa prave toho,ze sa spolu vzdy nasmejeme ako kone neviem vzdat...
ak neexistujú verní muži, tak už iba verní chlapi :-O
A-Z-ka,
zbytocne nam muzom zavidis a vylievas komplexy. Keby si sem trosku castejsie chodila, tak by si vedela, ze zeny do seba investujuvsetok cas a peniaze, aby vyzerali tak, ze na nich nejaky nadrzany samec skoci. Ked jedine co dokazes predviest su plastikove kozy a napudrovana tvar a nakremovane stehna samoopalovacim kremom, tak sa nediv, ze muza za chvilu omrzis. Na to, aby si nejakeho mala nastalo by si potrebovala ovela, ovela viac.
preco to hned nazyvat krutou realitou? treba akceptovat rozdiely medzi motivmi muzov a zien. skor sa pripravit na pravdu, ktora ale samozrejme plati aj s vynimkami. obcasnymi... alebo skor zriedkavymi... :)