Neexistujú verní muži

Príspevok v téme: Neexistujú verní muži
A-Z-ka

stale sa tu opakuju temy o manzelskej nevere. zeny sa pytaju, preco su muzi neverni, nechapu to, nechcu to nejako stravit. lenze pravda je zial taka - nic take ako verny muz neexistuje. a nic take, ako muz, ktoreho na zene zaujima nieco ine ako sex, tiez na zemeguli nenajdete.zeny toto nechcu prijat, preto ustavicne robia chyby vo vztahoch s muzmi. a je tu este jeden neprijemny fakt: keby neboli zeny, ktore su ochotne spavat s muzmi inych zien, neboli by ani neverni muzi. to je to stare zname: ked suka neda, pes neskoci. ved v prirode je to tak isto. a muzi su prilis primitivni na to, aby si mysleli, ze su nieco viac ako zvierata. im sice stale z papule visi uslintany jazyk a snoria na vsetky strany kde je ta akuratna suka, ktora roztiahne, ale pokym ju nenajdu, dovtedy si nevrznu. take je to jednoduche. takze sa nemozno divit manzelkam, ze na tie suky nadavaju, ved bez nich by ich ko-ko-ti sedeli doma pri telke alebo si lestili vtaka niekde v hajzli.
a teraz ma mozete chlapi poriadne zdrbat, ale ti, ktori ste zenati a myslite si, ze kecam, si najskor dobre zacrite do svedomia.

bingham

Sejla...zalezi na tom co povazujes za primitivny pud...ak je to podla teba sex, tak si napisala strasnu Sprostost :)

bingham

AdamKrt... no velmi zle prirovnanie, pretoze vrazda cloveka nikdy nebola prirodzena, narozdiel od sex. pudu ktory ma kazdy jeden muz...este by som dodal ze prave monogamny vztah nieje prirodzeny a preto skoro nikdy nefunguje( a hlavne u mužov to tak je)...tvrdit opak je hlupe a zvratene staci ked sa pozries okolo seba :)

arman

Este k matematicko-filozofickym postrehom od Adama Krta:

kedze za nou maximalne bolo 0,001 muzov, je to skutocne zalostne malo. :-)

A, urcite medzi tymi 0,001 neboli verni muzi. Preco by mali byt? Verny muz, ani jeho manzelka, nemusi chodit do manzelskej poradne. :-)
Vernemu muzovi vztah funguje.
Verny muz ma nejake duchovne citenie a dusu, a keby videl taku zenu ako A--Z, ktora sa mu snazi davat rady do zivota, rovno by zutekal... od takej by si nenechal poradit ani ako spravit parky, nieto este vrtat do vztahov. :-)

arman

Po dlhej dobe sa opat pripajam.
Necital som celu diskusiu, je to psycho a hroza zaroven.

A--Z nema pravdu.

Existuju verni muzi.

Vernost je dolezita vo vztahu. Je to vznesena vlastnost muza, pochadza hlboko z duse.. je to duchovna vlastnost, pre bezduchych ludi neznala.
Ti vzdy podlahnu telesym pudom.
Clovek ale nieje zviera s mozgom a pudmi... ak ano, je to este stale len zviera. Clovek ma dusu, a duchovny rozmer.

Dokaz, ze je to prirodzene, a sucast cisteho plnohodnotneho vztahu:

dieta to vzdy zrani, ked zisti, ze jeho otec si matku nevazi, a nieje jej verny.
deti este maju cistu dusu, stracaju ju az vychovou.

V detoch je pravda.

Koniec dokazu. Tato diskusia je dalej bezpredmetna. Kazdy duchom vyspely clovek vie, kde je pravda.

AdamKrt

bingham - v prirodzenosti primitivneho cloveka bolo aj vrazdenie sa a predsa to vacsina ludi nerobi. Neni dovod na to, aby sa s tym ziadna zena mala zmierit, ak nechce. To len dava vodu na mlyn primitivom, co v tom budu pokracovat.

bingham

Cely problem je v tom ze Clovek nieje monogamny tvor :) a navyse to ze su muzi neverni je chyba zien - takze nemate sa co stazovat, radsej to skuste pochopit a tolerovat to :)

AdamKrt

Zaujimave citanie na tento horuci den :-)

Pridam tiez svoj nazor. Mam 35 rokov a v doterajsich vztahoch som nikdy partnerku nepodviedol. Suhlasim s tym, ze muzi su nadrzani. Tiez mam testosteron a kludne by som sa miloval aj viackrat denne. Ale nie vzdy sa to da. Mam chut ? Ano. Podvadzam ? Nie. Pretoze som si vzdy partnerky vazil, aj ked nie vzdy bolo vsetko idealne.

To, ze je niekto nabuchany testosteronom a je ako bujak v ruji, neznamena este, ze bude sulozit o 106-st.

Suhlasim s tym, az ma to zaraza, kolko zien toleruje neveru muzom. Pri nulovej tolerancii by si to kopec zaletnikov rozmyslelo. Takze, ak chlapovi tolerujete neveru, tak sa nedivte, ze podvadza, pretoze mate na tom spoluvinu. Radsej si najdite chlapa, co si Vas bude vazit.

K pani A-Z-tke:
- mila dama. Ak pracujete Po-Pia kazdy den, tak do roka je to 260 pracovnych dni. Ak v takyto den mate 8 pacientov, tak do roka je to 2080 pacientov a za 25 rokov je to 52000 pacientov. Povedzme, ze ani jeden pacient sa neopakoval, co je utopia. Kolko ste mali za zivot pacientov ? Keby aj zrovna tych 52000 a kazdy by mal problem s nevernym muzom, tak je to 52000 nevernikov. Otazka je, kolko muzov zije na nasej planete a kolko percent z nich mate osobnu skusenost - maximalne 52000 a aj to prehnane. Hovori sa, ze zem ma 7 miliard obyvatelov. Povedzme, ze polovica je muzov. Potom osobnu skusenost mate s 0,00148571428571428571428571428571429 percentami muzov a to iba za predpoladu, ze bolo 52000 ROZNYCH pacientov. Hovorit na zaklade toho, ze vsetci muzi su neverni je, ako keby onkolog tvrdil, ze kazdy clovek ma rakovinu.

Je pravda, ze kopec zien miluje tak svojich muzov, ze maju ruzove okuliare. Ale toto sa tyka aj muzov pri zenskej nevere. Dnes je primitivizmus na vzostupe. V TV sama reality show, kde primitivizmus a stupidita vitazia v rebrickoch popularity. Ako pisete, tak muz je tvor jednoduchy a vela z muzov su velmi primitivne stvorenia. Su vsak aj muzi, co sa vedia ovladat a potlacia svoje pudy, pretoze miluju svoje zeny a ak ich aj nemiluju, vazia si ich a nechcu robit to, ci by sa im tiez nepacilo, keby to bolo opacne.

Ad A-Z-tka a manzelske poradenstvo. Do manzelskej poradne nepotrebuju chodit pary, ktore nemaju problem, len tie, ktore maju. Ked druhemu cloveku zalezi na svojom partnerovi a partnerke, snazi sa ho nezranovat a zalezi mu na tom nejak sa dohodnut, urobit kompromis. Ale ked niekto NECHCE, ziadna poradkyna mu pomoct nemoze. Z mojho pohladu tam chodia ustrachane zenusky, ktore chcu zmenit partnera, ktory to nechce, miesto toho, aby mu zbalili jeho 5 svestiek a dali mu kopacku do zadku, aby sa po nom zaprasilo. Potom sedia v manzelskej poradni, kde ich poradkyna bud zacne chlacholit a oni k nej chodia, ze sa trochu vyrozpravaju, alebo im ona poda surovy pohlad na realitu z coho sa zosypu a zase musia chodit na liecenie... Tak ako tak, je to cecanie penazi z chudier, alebo ich manzelov. S nazorom, ze kazdy muz je hajzel, ako sa da robit dobre manzelske poradenstvo ? Defakto este zenam vstepovat, ze kazdy chlap je taky a treba sa s tym vyrovnat.

Hovorim NIE. Netreba sa s tym vyrovnat. Treba sa vyrovnat s tym, ze takeho odrona, ziadna zena nepotrebuje a ist od takeho co najskor prec, ako zit v klamstve. Prijat fakt, ze sa to stalo, ze chlap je hovado, ale nenechat si kadit na hlavu, este dakovat a platit za to.
---------------
zrely-muz: tolko si zas svojho zatka vychvalovat nemusis. Pokial podvadza svoju zenu, je to sproste hovado. Skor sa divim, ze zastat si vlastnu dceru je problem. Iste, on tu neveru tak nebral a ona to vnima uplne inak. Ale to nic nemeni na tom, ze ked si vazim druheho, nieco take neurobim. Asi tam bola osobna skusenost s neverou, vlastne podvadzanie, ked je voci zatkovi, taka tolerancia, pravda ?

Sejla

ludia, neslo by to aj bez urazania sa navzajom a nadavania si? A podozrievat niekoho z klamstva na fore nema zmysel, aj tak sa nikdy nedozvies pravdu, je to len take teoreticke blabolenie, tak nechapem naco do toho vkladate tolko emocii jeden voci druhemu...