stale sa tu opakuju temy o manzelskej nevere. zeny sa pytaju, preco su muzi neverni, nechapu to, nechcu to nejako stravit. lenze pravda je zial taka - nic take ako verny muz neexistuje. a nic take, ako muz, ktoreho na zene zaujima nieco ine ako sex, tiez na zemeguli nenajdete.zeny toto nechcu prijat, preto ustavicne robia chyby vo vztahoch s muzmi. a je tu este jeden neprijemny fakt: keby neboli zeny, ktore su ochotne spavat s muzmi inych zien, neboli by ani neverni muzi. to je to stare zname: ked suka neda, pes neskoci. ved v prirode je to tak isto. a muzi su prilis primitivni na to, aby si mysleli, ze su nieco viac ako zvierata. im sice stale z papule visi uslintany jazyk a snoria na vsetky strany kde je ta akuratna suka, ktora roztiahne, ale pokym ju nenajdu, dovtedy si nevrznu. take je to jednoduche. takze sa nemozno divit manzelkam, ze na tie suky nadavaju, ved bez nich by ich ko-ko-ti sedeli doma pri telke alebo si lestili vtaka niekde v hajzli.
a teraz ma mozete chlapi poriadne zdrbat, ale ti, ktori ste zenati a myslite si, ze kecam, si najskor dobre zacrite do svedomia.
Neexistujú verní muži
natusa ty si ale truba neskutocna .... :DD
len poviem tolko, muz je tak jednoduchy ako pes. teda moj pes je takyto:
mam ho 1,5 roka plus minus, tak ho uz mam trosku zmapovaneho.
ak mu dam to co potrebuje, tak poslucha a je "verny" v tom zmysle slova ako pes verny byt ma..
dam mu dostatocny vybeh (fyzicky aktivitu) = unavy sa = nebude utekat ani za suckami
dam mu dostatok dobreho jedla (kvalitne) = nebude mat dovod jest sracky po inych psoch
dam mu dost casovej starostlivosti a pocit, ze je v nasej svorke dolezity = extremne mi to vrati spat, extremne a nemozem dostatocne vyjadrit to slovo extremne.
to mas ako so zubami, ak si oich umyvas, neni dovod na tazkosti, ale k tomu je extremne a zase nemozem prizuvcnit to slovo extremne, aku stracu si davas a ake antibiotika jes.. ak je vsetko OK, neexistuje fyzicky dovod na to, aby dostal zub nejaky problem.
a konieckoncov pes a muz maju dost toho podobneho, tak isto ako zeny a sucky..
a hovori sa, co uz bolo pisane, ked suka neda, ani pes nestekne..
to je ako POLICIA na dialniciach, radsej sa skovaju do tmavej audiny, a meraju rychlost, a tym hovoria "ludia jazdia ako pirati" a nie ze by zakonite obmedzili rychlost a vykon v autach na 130kmh, tj. "suka by nedala"..
cize vyrok, ze vsetci muzi su zli je extremne zufaly a myslim ze po 25 rokoch rady inym, by mal niekto poradit spat ;)
na moj vkus prilis vulgárne napisane,ale o to sa tu nejedna,takze prispejem svojím prispevkom aj ja
mozno mas pravdu ,mila zakladatelka,o muzoch,ale rozhodne nie VSETCI.Nie vsetci..proste nemozes len tak vyslovit vyrok " vsetci muzi su taki a taki" ,ked vsetkych nepoznas,mozno vacsina,ale nie vsetci.
napr:ja som mala vo svojom zivote moznost spoznat dokonca az dvoch muzov,ktori absolutne nesplnali tieto tvoje " idey" o muzoch...absolutne..
jeden z nich je moj terajsi uz trojrocny partner,poviem to jednoducho -
ano,sem tam sa pozrie na inu,sem tam mi povie,ze ma chut sa pomilovat so mnou -ale nikdy k tomu zatial nedoslo,lebo ja mam svoje vlastne predstavy o milovani a teda pocas trojrocneho vztahu sme sa este nikdy nemilovali-lebo ide o moje presvedcenie
a ON nema INU ,NEMA ..nikdy by ma neoklamal s inou,bez vyhrad mu verim na 102% ,to proste nepoznam takeho verneho chlapa ako je ON,viem,ze ma miluje viac nez svoj zivot ,co mi patricne aj neraz dokazal,nemal rpedo mnou inu zenu,a ani pocas nasho zivota nema,je viazany len a len na mna,preto rozhodne nesuhlasim s tvojim vyrokom,ze sa nenajde jeden normalny muz ...
...a tak ste sa tu vacsina svorne zhodli, ze muzi maju skutocne mozog v nohaviciach a co je vtipnejsie-dost muzov tu tomu ochotne pritakalo:D...
Odchádzam, milé dámy. Držím Vám palce, aby ste sa v živote stretli iba s takými mužmi, ktorí sú hodni Vašej úcty a lásky. Ak by sa Vám však v budúcnosti prihodil opak, spomeňte si na to, čo tu odznelo.