stale sa tu opakuju temy o manzelskej nevere. zeny sa pytaju, preco su muzi neverni, nechapu to, nechcu to nejako stravit. lenze pravda je zial taka - nic take ako verny muz neexistuje. a nic take, ako muz, ktoreho na zene zaujima nieco ine ako sex, tiez na zemeguli nenajdete.zeny toto nechcu prijat, preto ustavicne robia chyby vo vztahoch s muzmi. a je tu este jeden neprijemny fakt: keby neboli zeny, ktore su ochotne spavat s muzmi inych zien, neboli by ani neverni muzi. to je to stare zname: ked suka neda, pes neskoci. ved v prirode je to tak isto. a muzi su prilis primitivni na to, aby si mysleli, ze su nieco viac ako zvierata. im sice stale z papule visi uslintany jazyk a snoria na vsetky strany kde je ta akuratna suka, ktora roztiahne, ale pokym ju nenajdu, dovtedy si nevrznu. take je to jednoduche. takze sa nemozno divit manzelkam, ze na tie suky nadavaju, ved bez nich by ich ko-ko-ti sedeli doma pri telke alebo si lestili vtaka niekde v hajzli.
a teraz ma mozete chlapi poriadne zdrbat, ale ti, ktori ste zenati a myslite si, ze kecam, si najskor dobre zacrite do svedomia.
Neexistujú verní muži
Neni pravda ze keby neboli niektore zeny suky neexistovali by neverni muzi. Oni sa vzdy perfektne vynajdu. Napr. si zacnu vztah ale svojej milenke "zabudnu" povedat, ze su zadani ci zenati. Ja som zas chodila s chlapom s ktorym som sa zoznamila na inezrat a az neskor som zistila, ze on si zacal s dvoma naraz. Ta druha nebola takisto suka, proste jej nepovedal, ze obstastnuje aj inu rovnako ako mne. A potom su tu tzv. cakatelky co by som tiez nenazvala sukami, ale velmi naivne dievcata ktorym muz povedal, ze je v rozvodovom konani, prip. ze so zenou nezije, je to harya, kurva, ma milenca a pod. hoci nic z toho nie je pravda. Z celkoveho mnozstva zien, co spavaju so zenatymi muzmi je skutocnych suk myslim malo.
mozno ventiluju napätie
plus...vela ludi tu vynasa sudy a nazory o veciach o ktorych nemaju dostatocne vedomosti:) ja netvrdim ze som nejaky salamun ale aspon som ticho:)
sewie, aspon v tom teple namahaju mozog, nezaskodi :-)
ja sa tak dobre bavim:D vznika tu dobry gulas a este pridavate kompot:D nechapete ze sa nikdy nezhodnete? lebo neexistuje abolutna pravda(aspon v tomto pripade nie) je tolko roznych uhlov a sposobov ako sa na to pozerat...z pohladu biologie, psychologie, sociologie, nabozenstva a co ja viem coho....a sak ked vas to bavi :P
Ovecka zrejme ma nechapes...ano vrazda existuje v prirode...aj medzi ludmi, ale to neznamena ze je to prirodzena sucast kazdeho cloveka ako sexualny pud
to znamena ze ked ludia dovrsia urcity vek zacnu sexualne zit - to je prirodzene pre kazdeho cloveka
ale neviem o tom ze by clovek dovrsil urcity vek a zacne prirodzene vrazdit - tak ako sexualne zit...to je trosku picovina - tak ako aj porovnavat tieto dve veci :)
2 bingham vrazda bezne fici v prirode...
nejak sa to tu zvrhava ;-)
Ovecka...zabijanie ludi nieje prirodzenou sucastou kazdeho cloveka narozdiel od sexualneho pudu...toto su dve rozdielne veci, ktore sa nedaju porovnavat
Šejla, ak civilizácia predstavuje spoločenstvo bytostí, tak ako tie bytosti vznikli, bez toho aby boli počaté na základe sexuálneho pudu? :oP
A ak existujú civilizácie, ktoré sú milióny rokov vo vývoji pred človekom a špecializujú sa na lov človeka, lebo je to ich vášeň...a majú pre človeka nepredstaviteľne vyspelé technológie..tak sú tie civilizácie vyspelé, či nie? ;o)
( len tak na zamyslenie, prv ako napíšeš takýto precedens..:o) ) Ale samozrejme, že máš pravdu..viem, ako si to myslela..ako kultiváciu jednotlivcov danej civilizácie, kde jednotlivec je obrazom toho, ako vyspelá je celá civilizácia. :o)