stale sa tu opakuju temy o manzelskej nevere. zeny sa pytaju, preco su muzi neverni, nechapu to, nechcu to nejako stravit. lenze pravda je zial taka - nic take ako verny muz neexistuje. a nic take, ako muz, ktoreho na zene zaujima nieco ine ako sex, tiez na zemeguli nenajdete.zeny toto nechcu prijat, preto ustavicne robia chyby vo vztahoch s muzmi. a je tu este jeden neprijemny fakt: keby neboli zeny, ktore su ochotne spavat s muzmi inych zien, neboli by ani neverni muzi. to je to stare zname: ked suka neda, pes neskoci. ved v prirode je to tak isto. a muzi su prilis primitivni na to, aby si mysleli, ze su nieco viac ako zvierata. im sice stale z papule visi uslintany jazyk a snoria na vsetky strany kde je ta akuratna suka, ktora roztiahne, ale pokym ju nenajdu, dovtedy si nevrznu. take je to jednoduche. takze sa nemozno divit manzelkam, ze na tie suky nadavaju, ved bez nich by ich ko-ko-ti sedeli doma pri telke alebo si lestili vtaka niekde v hajzli.
a teraz ma mozete chlapi poriadne zdrbat, ale ti, ktori ste zenati a myslite si, ze kecam, si najskor dobre zacrite do svedomia.
Neexistujú verní muži
Mne skor pride zaujimave, ze zeny vzdy hladaju chyby a nadostatky len na muzoch. Ziadna sa tu doteraz nezamyslala sama nad sebou. Ci si nahodou problemy nesposobila svojou hlupostou, samolubostou a jesitnostou.
no jasne ze som a nie som homosexual, cize som zivy priklad ze to ide :P
proste mam svoju hodnotu, ktora nikdy neklesne pod istu uroven a podviest (nie len zenu, ale aj cloveka koho nazvem kamarat/kolega v akomkolvek zmysle) mi pride extremne podle a odsudeniahodne a technicky gayske :)
lebo bodnut do chrbta dokaze kazdy a obzvlast gay, preto si o takych ludoch myslim svoje..
problem treba riesit inak a nie za chrbtom po svojom..
neviem ako by vyzeral svet, ak by to tak robil kazdy, zrejme by uz neexistoval :) teda svet ano, ale ludia nie..
nic nove neexistuje :)
to je ako pozerat telenovelu s inymi hercami, je to len iluzia, ze je to nieco nove.
hadajte preco ludi nudia obycajne "nove trhaky z holivúdu" ? je to jeden a ten isty scenar, zalozeny na zamiesanie nejakej akcie/zapletky alebo katastrofy a potom najst hrdinu z obycajneho mestecka a toho obetovat aby zachranil ameriku alebo Svet. a ak chce holivuud zarobit znovu, staci vymysliet novy nazov filmu, natocit ho o ulicu vedla a pouzit ine mena pre hrdinov..
tolko si myslim o "chcem zazit novy vztah lebo tento ma uz nudi"
bohapusta iluzia :)
a sakra im zavidim ze nie som lacny magor, co by toto neprekukol :D mohol by som si zit svoj sen/iluziu az do konca :D haha
ja myslim, ze muz nie je stvoreny na to, aby zil v monogamnom vztahu. Zeny su viac rodinne zalozene, takze, ak sa najde nejaky ochranca, kt. bude s nimi, a bude im + detom poskytovat pocit bezpecia, su ochotne uverit svojej predstave, ze idealny muz (= az do konca zivota bude lubit len mna a nepodvedie ma) existuje.
Co sa tyka muzov, ja ich velmi nechapem (asi) takze si mozem len domyslat, ze mozno im je istu dobu fajn v nejakom vztahu, kde maju vsetok komfort, ale ked (si myslia), ze niekde inde budu viac obddivovani, uznavani a budu mat zase nieco nove, idu dalej. Predpokladam, ze tak nejako to mate.
Ale, stale verim, ze existuju ludia, ktori si vazia iste hodnoty a aj napriek pudom a potrebam maju trochu ine hodnoty, nez telesne potesenie. Verim v to ze takyto "omyl prirody" sa este najde aj v tejto dobe, hoci to bude ozaj vynimka.
Maoam, lenže v tejto spoločnosti sú aj iné pravidlá, ktoré určuje morálka! A predsa v láske sa morálka má odzrkladlovať viac, než čili papriky v curry:D A tie nemravné "chlapské pravidlá hry" súperia s morálkou a samozrejme, že lož zvýťazí...To si už môže čestný človek rovno uviazať slučku, lebo v tomto svete bude lúzer. Jednoducho, neverím, že všetci sú takí, stretla som aj výnimky a tolerovať toto NIKDY nebudem, fakt, taký chlap je mi na nič! To sa dám radšej umelo oplodniť a vychovávať deti sama, akoby som ich mala živiť v tej ilúzií a klamstve.
Sejla, keby len slovenskych :D.
Sejla, vies, kedze drviva väcsina zien zije v iluziach, casto aj skutocne inteligentne, vzdelane baby, ale proste v otazke vztahov klapky kde sa len da (co je ale tiez vysvetlitelne,aj biologicky), tlacenim kalerabov sa zachova ovela sirsi vyber :-) a hlavne, cele to ma aspon nejake to male caro :-) a nejaky cas, pocas ktoreho tomu zena veri, poskytuje zo seba velmi vela, po vsetkych strankach vratane citov, no kto by si to neuzil? Vsak by bol taky muz pako, keby od zaciatku vravel pravdu.
Je to vsetko jedna hra, ktora ma svoje pravidla. Ako vsetko na tomto svete.