dobry den, moj pes ma uz asi 4.den hnacku. vcera som mu dala aj zivocisne uhlie no moc to nezabralo. kupila som mu pre istotu aj odcervovaciu tabletku a vecer som mu ju dala. no rano zasa mal. minule leta takto zaciatkom tiez maval (z tepla) no teraz uz neviem co s tym... nemate s tym skusenosti ze co zabera?
Moj pes ma hnacku
Ja by som tiež dala na hnačku prípravok aký dávate sebe. My doma užívame na žalúdočné bolesti a hnačku enterol a keď hnačkoval náš labrador tak mu to pekne zabralo
liiii, ako pre ludi tak aj pre psov s traviacimi problemami je velmi ucinna sudova kapusta. Ked prisiel nas psik k nam z utulku, mal velke problemy s kakanim. cca 4 dni nic a potom obrovske kopy. Isli sme k vet a ten nam povedal, ze zatial neda lieky, aby sme skusili sudovu kapustu. Zohnala som pravu sudovu a psikovi to neskutocne pomohlo. Hned zacal mavat pravidelnu stolicu! Kapustu sme nadrobno pokrajali a primiesali do krmiva. Hned to malo ucinok. Nesmie sa dat vela! Davali sme kazdy den a cuduj sa svete, psik bol uplne v poriadku. Odvtedy dostavaju nasi psi raz za tyzden, niekedy 2x trochu sud.kapusty do krmiva. Dokonca im chuti.:) Takze skus kapustu!
Ak ma psik hnacku, daju sa pouzit aj lieky rovnake, ako pre ludi. Napr. Endiaron, Endiform.
Zavolal by som veterinarovi kvoli davkovaniu /podla vahy hava/ a rano isiel so psikom k nemu, zvlast, ak ma krv v stolici.
Hnačka je dobrá aj na to, aby sa prečistil tráviaci trakt Vášho psíka. Ale bolo by dobré zájsť k vet.
Mňa naopak trápia zápchy. Už som si kúpil aj čipky, ako mi poradila lekárnička. Si predstavte, že som ich už tri zjedol a stále nič (ledva som ich prehltol). Už aj tie lieky sú fakt na ho.no. Ešte skúsim posledný pokus a keď zase nič, tak už neviem.
Držte mi palce.
Dobrý deň, ak v stolici je malé množstvo krvi nie je nutne zháňať lekára alebo panikáriť pretože ak má pes dlhodobo hnačku má podráždený konecnik a črievka. Ak vo výkaloch je veľké množstvo krvi doporučujem nastaviť lekára ! Samozrejme hnačka nie je až taký problém ale je to samozrejme pre psíka nepríjemne keďže je dehydrovaný a unavený. Ak hnačka trvá viac ako 3 dni je potreba lekára taktiež. Doporučujem dať psovi ryžu s kuracím mäskom a malo by to byt Ok
treba ho utratit
ja nerozumiem preco proste nejdete k lekarovi