Moj pes ma hnacku

Príspevok v téme: Moj pes ma hnacku
diamant19

dobry den, moj pes ma uz asi 4.den hnacku. vcera som mu dala aj zivocisne uhlie no moc to nezabralo. kupila som mu pre istotu aj odcervovaciu tabletku a vecer som mu ju dala. no rano zasa mal. minule leta takto zaciatkom tiez maval (z tepla) no teraz uz neviem co s tym... nemate s tym skusenosti ze co zabera?

šťeňa sindy

Moje šteňa Sindy, je to Yorkshírsky Terier má už 4. deň hnačku. Dávala som jej už aj živočíšne uhlie a skúsim ešte smectu.Prosím neviete mi nejako poradiť ? Je mi jej strašne ľúto a chcem aby jej čo najskôr bolo dobre .. Vopred ďakujem :)

Deria

Viem. Zmen veterinara! Ako ho vysetrila, ked konstatuje, ze mu nic nie je? Ak psik este stale hnackuje, je najvyssi cas, aby nieco proti tomu dostal. Pri Giardiach tiez psik kaka krv a to je dost nebezpecne, ak nedostane hned pomoc a este k tomu steniatko.:( V tom pripade necakaj a daj ho riadne vysetrit ale uz nechod tam, kde si bola!

erzi

Dobry den,mam 3 mesacne stena krizeneho finskeho spica a uz druhy den ma hnacku a chvilami tam zbadam aj krv. Hnacka nie je casta a ked zjedol uvarenu ryzu tak sa to o nieco zlepsilo. Veterinarka povedala ze to nic nie je ze mu iba nesadlo nejake jedlo ale nic ine som mu nedala stale papa to iste od kedy ho mam. Neviete mi niekto poradit??

Dominika1989

Aj môj psík mával hnačky, zistili sme, že je alergik na pšenicu.dostal špeciálnu stravu a je zdravý,pribral a má pevnú pravidelnú stolicu, zmizli ušne infekcie.

vyžla

Moj vyžliak mal hnačku asi 4 dni, veľmi schudol. Neprechadzalo to, bolo to stale horšie, čierne uhlie mu vobec nepomohlo, rovno sa z neho po... znova. Zabrala SMECTA a prikúpila som aj probiotikum /Laktobacily "6" - komplex laktobacilov a bifidobaktérií z lekárne Dr. Max, lebo ju mám najbližšie, existuje veľa druhov, ale ja som vybrala tieto, dávala som mu ich do bieleho jogurtu s bifidokultúrou Rajo izbovej teploty. Smectu som dávala cez striekacku 3x denne po jednom sáčku pred jedením. Deň mal dietu - čiže nedostal jesť, iba piť a potom jedol kuracinu s ryžou a varenou mrkvou kým sa hnačka nezastavila., potom neskôr ráno dostával jogurt s probiotickými kapslami /podľa návodu/ a potom. Keby mal v stolici krv choďte rovno k veterinárovi. Doma to nevyliečite, je to na antibiotika.

Naja85

Poriadne rozvar ryzu na taku tu kasu, aby bola mazlava. Pridaj tam kuracie masko-nesolene, nekorenene! Je to dietne a super pri hnacke. Nic ine nedavat(a uz absolutne nic mliecne). Zaroven by som viackrat denne davala Smectu(prirodny il, ktory nefarbi stolicu a ak by tam bola krv, hned to zbadas). Mozes pridavat probiotika. Ak to nepomoze do 3-4 dni, chod k veterinarovi. Davaj pozor, ci pes dostatocne pije!