Moj pes ma hnacku

Príspevok v téme: Moj pes ma hnacku
diamant19

dobry den, moj pes ma uz asi 4.den hnacku. vcera som mu dala aj zivocisne uhlie no moc to nezabralo. kupila som mu pre istotu aj odcervovaciu tabletku a vecer som mu ju dala. no rano zasa mal. minule leta takto zaciatkom tiez maval (z tepla) no teraz uz neviem co s tym... nemate s tym skusenosti ze co zabera?

Baša

Dobrý večer,dnes sa moja 5 ročná fenka yorkshira ráno zobudila a nechcela nič jesť.A teraz večer dostala hnačku a bola tam aj krv. Čo to može byť ?

Jessi_1111

Môže to byť z tepla, ale môžu to byť aj iné = závažnejšie problémy so zažívaním, trávením...a preto zájdite k veterinárovi.

kristinecka5

daj mu normalne troska Smecty do striekacky a vylej do papulky, papat len kuracinu a ryzu na vode, aspon 3 dni, tak nam to kaze vzdy veterinar, pokial sa ho nechystats navstivit...

Lucia152

4 dni hnačka?? a ten pes ešte žije? čo najrýchlejšie s ním choď k veterinárovi, pretože ak sa do stolice primieša aj krv tak to bude veľký problém

diamant19

s tymi tabletkami to som netusila. davam pozor aby aj teraz(ked ma hnacku) pil vela. nastastie ju nema tak ze by kazdu chvilku chodil na zachod ale tak 2x za den (tak chodil aj normalne na velku potrebu) a uz to ma hustejsie. pockam do zajtra a potom zajdem k doktorovi.

Larin

No, s tými odčervovákmi to nie je celkom tak. Náš mal raz hnačku spôsobenú parazitmi v črevách, veťo mu dal antibiotiká a zároveň ho aj odčervil. Ale v tvojom prípade to môže byť aj niečím iným. Takže jednoznačne ísť ku doktorovi.