dobry den, moj pes ma uz asi 4.den hnacku. vcera som mu dala aj zivocisne uhlie no moc to nezabralo. kupila som mu pre istotu aj odcervovaciu tabletku a vecer som mu ju dala. no rano zasa mal. minule leta takto zaciatkom tiez maval (z tepla) no teraz uz neviem co s tym... nemate s tym skusenosti ze co zabera?
Moj pes ma hnacku
urcite treba ist k veterinarke!
Ak je v stolici krv rovno veterinár.Ak len hnačka,tak,miesto vody čierny čaj,hneď živ unlie.Kŕmenie, 1-2 kŕmenia vynechať potom uvarená ryža,tiež pomôže smecta,streptonamid a živá voda.Takto liečiť 2 dni po tvrdej stolici.Zo začiatku granule ktoré majú max.16% tukov.Bielkoviny 22 až 26%,samozrejme živoč.pôvodu!
Ked sa bojis, ze zomrie, uz si davno mala byt u veterinara!
Sindy stena, nikto sa do teba nenavaza, prepac, ze som ti chcela poradit.:( Ale za tym, co som napisala, si stojim, ja viem tiez o com pisem.
cierne uhlie je pre psika uplne v pohode.... dokonca odporucaju aj probiotika.... na to ze ste dlhorocny psickar niste velmi scitany... takze cierne uhlie uplne v pohode...
Deria, karol. Mne to poradil veterinárny lekár. Asi viem čo robím. Nikdy by som nedala malému šteniatku nejakú tabletku bez predpísania alebo inštrukciou lekára.
Tak sa nenavážajte. viem čo robím
Suhlas s Karolom. V ziadnom pripade neliec steniatko sama a nedavaj mu zivocisne uhlie. Nepomoze to a odobera mineraly z organizmu, cim mu mozes uskodit. Je to steniatko, teda o to nebezpecnejsie, treba ist rychlo k veterinarovi!
a načo preboha čakáš ?? chceš aby umrela ?? !! a ako si môžeš dovoliť sama ordinovať ľudské lieky psovi ? Ja som dlhoročný psíčkar a nedovolil by som si to !!! veď to treba podľa veľkosti, váhy, problému !!!
preboha choď k veterinárovi !! 4 dni mať hnačku je aj pre človeka dosť nieto pre malé šteňa !!!