Moj pes ma hnacku

Príspevok v téme: Moj pes ma hnacku
diamant19

dobry den, moj pes ma uz asi 4.den hnacku. vcera som mu dala aj zivocisne uhlie no moc to nezabralo. kupila som mu pre istotu aj odcervovaciu tabletku a vecer som mu ju dala. no rano zasa mal. minule leta takto zaciatkom tiez maval (z tepla) no teraz uz neviem co s tym... nemate s tym skusenosti ze co zabera?

cido

Ak je v stolici krv rovno veterinár.Ak len hnačka,tak,miesto vody čierny čaj,hneď živ unlie.Kŕmenie, 1-2 kŕmenia vynechať potom uvarená ryža,tiež pomôže smecta,streptonamid a živá voda.Takto liečiť 2 dni po tvrdej stolici.Zo začiatku granule ktoré majú max.16% tukov.Bielkoviny 22 až 26%,samozrejme živoč.pôvodu!

kika33863

DOBRI DEN JA SOM KIKA A MOJ MALTEZAK MA UZ 3 DNI HNACKU A AJ ZVRACIA DALI SME MU AJ LIEK HILAK ALE NEPOMAHA ANI VOBEC NECHCE ZRAT ANI PIT CO MAM ROBIT? PORADTE MI NIEKTO PROSIM. STRASNE SA BOJIM ZE MI ZOMRIE

Ivka 1

Ak aj dávate zvieratkám živočíšne uhlie , je potrebné doplniť aj minerálne látky a vitamíny. My to doma robíme takto a náš psík je v pohode. Inak celkovo odporúčam liečiť zvieratká skôr prírodnými doplnkami výživy

Deria

Sindy stena, nikto sa do teba nenavaza, prepac, ze som ti chcela poradit.:( Ale za tym, co som napisala, si stojim, ja viem tiez o com pisem.

petinka1

cierne uhlie je pre psika uplne v pohode.... dokonca odporucaju aj probiotika.... na to ze ste dlhorocny psickar niste velmi scitany... takze cierne uhlie uplne v pohode...

Sindy šteňa

Deria, karol. Mne to poradil veterinárny lekár. Asi viem čo robím. Nikdy by som nedala malému šteniatku nejakú tabletku bez predpísania alebo inštrukciou lekára.
Tak sa nenavážajte. viem čo robím

Deria

Suhlas s Karolom. V ziadnom pripade neliec steniatko sama a nedavaj mu zivocisne uhlie. Nepomoze to a odobera mineraly z organizmu, cim mu mozes uskodit. Je to steniatko, teda o to nebezpecnejsie, treba ist rychlo k veterinarovi!

karol.

a načo preboha čakáš ?? chceš aby umrela ?? !! a ako si môžeš dovoliť sama ordinovať ľudské lieky psovi ? Ja som dlhoročný psíčkar a nedovolil by som si to !!! veď to treba podľa veľkosti, váhy, problému !!!

preboha choď k veterinárovi !! 4 dni mať hnačku je aj pre človeka dosť nieto pre malé šteňa !!!