Moj pes ma hnacku

Príspevok v téme: Moj pes ma hnacku
diamant19

dobry den, moj pes ma uz asi 4.den hnacku. vcera som mu dala aj zivocisne uhlie no moc to nezabralo. kupila som mu pre istotu aj odcervovaciu tabletku a vecer som mu ju dala. no rano zasa mal. minule leta takto zaciatkom tiez maval (z tepla) no teraz uz neviem co s tym... nemate s tym skusenosti ze co zabera?

marika2

dobry den chcela by som vediet ze z coho ma pes hnacku dva dni nevracia ani nekasle len ma hnacku a kazdu chvilku si robi potrebu poradite jej pomoze? dakujem

TinaM

Suhlasim so zivocisnym uhlim, to pomaha-nezlakni sa, bude kakat tiez cierne :)

To, ze pije kazdych 15 min. je super, horsie by bolo, keby nepil vobec. Skus mu zaliat vlocky vodou, mozno to zje. Ale naozaj, kym mu nebude lepsie, jest nemusi vobec.

Ivka 1

Skús mu dať živočíšne uhlie 3x denne po dve tabletky, jesť Ti nebude kým sa nebude cítiť lepšie,ale je potrebné podávať hroznový cukor rozpustený vo vode.Veľmi by bez neho zoslabol. Nastriekaj mu ho papuľky za pomoci inj.striekačky. Prípadne sa spýtaj v lekárni,čo majú vhodné aj pre zvieratká keď majú hnačku.Keď psík kaká krv,jedná sa pravdepodobne o bakteriálnu nákazu a tam sa podávajú ATB.

FalcoJack

dobry den moj psik je Jack rusel.... uz druhy den som si vsimol znacku...ale dnes sa mu to zhorsilo na itervali asi kazdych 10 min sa snazi vykakat nieco ale iva maly kusok hnedej vodicky..(sracka) a niekedy ma krvicku tiez ale nie vela. uz aj zvracia ale iba ho napne a vyzvracia taku malu spenenu slinu. Nechce moc jest granule, iba kazdych 15 min pije vodu... co mu mam dat jest? uz druhy den nic neje.... veterina je uz vecer zatvorena :(
ako mu mam pomoct domacou liecbou? Som v zahranici a momentalne nemam moc penazi ako mu pomoct, jedna nasteva lekara je okolo 150 euro... :( pomozte mi dakujem :((( som smutny, k veterinarovi ist nemozem az tak za tyzzden dva... a doma neviem ako ho mam liecit....

Ivka 1

Zarinka my dávame nášmu yorkimu živočíšne uhlie, skús to do neho akosi dostať. Náš dokáže prehltnúť celú tabletku ale šteniatku to budeš musieť popučiť, prípadne zmiešať s troškou vody ,urobiť kašičku a tak mu to dať.

Zarinka

Dobrý deň, 8 týždňové šteniatko amerického stafordíka malo dnes 2x hnačku a teraz 1x aj vracalo. Čo s tým teraz večer. Ambulancia je už zatvorená.

Deria

necakat a co najrychlejsie veterinarovi!! mozu to byt o.i. giardie, ktore poskodzuju tenke crevo a preto nastava krvacanie. su na to celkom dobre lieky, ktore zaberaju pomerne rychlo. a je to nakazlive.