Celkom odvaha priznať dve tak podstatné veci.
Prvou je, že informácie selektuješ podľa toho, ako sa ti hodia do tvojich teórií. Koľko informácií si ešte takto vytriedil, aby sedeli s tvojimi konšpiračnými teóriami o neschopnosti lekárov? Prča, ale práve si za neschopného označil Dr. Mercolu, ktorý ti je, podľa tvojich slov, veľkým vzorom. Teraz premýšľam, či je to kvôli tvojej averzii voči lekárom alebo je to len úbohá snaha sa nejako obhájiť. Tak či tak, pre mňa je to len ďalší dôkaz toho, že si človek bez škrupulí a chrbtovej kosti, ktorý pre svoje ciele urobí všetko. Dokonca človek, ktorý schopný do sporu zatiahnuť cudzieho človeka.
Druhou je, že si priznal, že sa tvoji lekári môžu mýliť. Preto ma napadá otázka. Kde všade sa ešte mýlili, no ty si to vyhodnotil ako správne a poskytoval tak chybné informácie ohľadom liečby? Si si svojimi rozhodnutiami taký istý? Si si istý tým, že ešte nikomu neuškodil? Pripúšťaš si vlastne takú možnosť? A trápilo by ťa to?
Nebodaj cítiš nejaké neurologické príznaky v dôsledku deficitu vitamínu B12? Alebo sa cítiš anemický? Pretože toto sú dve možnosti, kedy sa vitamín B12 dodáva injekčne (intravenózne, intramuskulárne alebo subkutánne). A áno. Musia ho podávať injekčne. Pretože by mohol dôjsť ku nezvratnému poškodeniu nervového systému. Ale predpokladám, že pre teba by toto štádium bol iba ďalší dôvod prečo nadávať na lekárov. Ak ťa to zaujíma (pochybujem, že áno), tak pri anémii sa podáva 300µg alebo 1000µg každý druhý deň. Podá sa 5 až 7 injekcií. Potom sa podáva raz týždenne, neskôr 1x za dva týždne. Pri postihnutí nervového systému sa prvých päť dní sa podáva 1000µg, neskôr počas 2 až 3 mesiacoch sa podáva 500 až 1000µg 1xtýždenne. Ak sa potvrdí malresobcii sa zvyčajne podáva 1µg za mesiac.
Rozdiel medzi sublingválnym a perorálnym podávaním nie je veľký rozdiel. www.ncbi.nlm.nih.gov Ale tebe je to fuk. Ide o zmanipulovanú štúdiu s predom daným výsledkom. Plne som s tvojimi konšpiráciami oboznámená. Len ma zaujíma, či to platí aj o tých, ktoré si platí doplnkový priemysel.
A to mi pripomenulo. Ešte si mi neodpovedal, čo si myslíš o dokázanej skorumpovanosti výrobcov výživových doplnkov.
Inak vďaka, že si do "celého sveta" vytrúbil, že lekári, ktorých informácie tu prezentuješ, nie sú takí dokonalí a neomylní, ako to tvrdíš. Aj keď ja osobne v tomto bode s Dr. Mercolom súhlasím. Pretože to koreluje s vedomosťami, ktoré mám ohľadne ľudského tela.
Ach áno. FDA povolila použitie hydroxokobalamínu pri liečbe otravou kyanidmi.
P.S.: Naozaj by ma zaujímal tvoj názor na branie peňazí synáčika z jedného zo senátorov, aby efedra mohla zostať na trhu.
P.S.S.: Máš pocit, že máš viac skúseností v liečbe doplnkami ako Dr. Mercola?