Odchod z domu - oznam rodine

Príspevok v téme: Odchod z domu - oznam rodine
DzanaFX

Ahojte, o dva dni by som sa mala odsťahovať konečne z domu (vôbec tu nie je iné východisko, s rodinou nevychádzam)...Popíšem to bližšie. Rodina mi veľmi ubližovala, už som to tu raz písala www.zdravie.sk

a tiež aj tu

www.zdravie.sk

No a vlastne...Moja rodina to ani len netuší, ja utekám z domu...Najprv som im to nechcela povedať vôbec, ale teraz vlastne rozmýšľam, že by to nebolo asi fér, tak im to chcem oznámiť tesne pred odchodom, lenže asi začnú so mnou robiť cirkus a nadávať mi a obrátia ma za tú, čo sa vykašľala na rodinu...Neviem či sa im ironicky poďakovať za to utrpenie, čo spôsobili a vytknúť im všetko, prečo ma vyštvali z domu, alebo len bezdôvodne ohlásiť, že idem preč, žiť nový život, alebo čo im vlastne povedať?? Lebo oni ma úplne odvrhnú a tým, že ja opustím tento dom, spôsobím, že už nebudem mať žiadny domov :-) hmmm?

Maoam

DzanaFX, ja mam z teba velmi velku radost. Este par mesiacov dozadu si na rady viacerych, ktori sme ti vtedy pisali, ze mas odist, odpisala, ze sa to neda (este) a zrazu prisiel den, kedy to skutocne urobis. Som velmi rada, ze si sa k tomu odhodlala.
Uz moze byt iba lepsie, aj ked nebude lahke komplet sa vo vsetkom starat o seba samu, ale zvladnes.
Urcite ti ostane viac energie na vsetko, ked nebudes mat okolo seba ludi, ktori ta mali ako ventil pre vsetky svoje negativne emocie, frustracie a problemy.
Suhlasim komplet s prispevkom od Piktogram. :-) velmi dobre a vystizne napisane.

Dzana - drz sa a napis ako sa ti vodi :-), hlavu hore, ty to das

DzanaFX

piktogram, na to som už prišla...že chcem pokoj a pohodu, u mňa hrajú rolu iné veci ako peniaze (rodina, láska, porozumenie, opora a podpora, zdravie - všetko čo mi chýba, človek si to uveodmí, lne keď to nemá...) ...Peniaze, čo sú? dali sa nimi ovládať...Tak prosím, ale ja som nad vecou...Ja sa takto nikdy nezničím, kokos takto sa chovať pre pár drobných a čo z toho? V živote im to nedôjde... NIKDY...Mne to došlo už dávno...

Na tú otázku, na ktorú si mám odpovedať sama, poviem len: Dnes 01.06.2012 je dosť :-)..neboj nehľadám ale, len mi sťahuje žalúdok, to som neraz prekonala...

piktogram

Dzana: to im fakt cely zivot chces hrat fackovacieho panaka?! myslis, ze im je luto, ako s tebou zaobchadzaju?! myslis, ze im dochadza, ze sa chovaju ako hyeny?!

ak nie, nemas sa preco trapit. povies zbohom, vybavene. dalej vypni obraz aj zvuk. a nenechaj sa zlomit.

ocenujem, ze si uvedomujes, ze vela z toho, co sa ti stalo z teba urobilo to, kym/cim si dnes... a aj tvoja rodina v tom zohrala istu ulohu. ale mam otazku, na ktoru si musis odpovedat sama. Kedy je dost?! A dokedy chces dovolit svojej rodine, aby ta nicili?!

Neboj sa. Mysli na to, ze je to jediny sposob, ako dosiahnut to, po com tvoja dusa tak pisti. Nie su to peniaze, to mi ver. Chce pokoj a klud. Ale na to prides trochu neskor :) nic v zlom, ja ti drzim palce.

p.s.: urob sama sebe laskavost a prestan hladat ALE. proste to urobis a bodka. nic ine ta nezaujima.

DzanaFX

...no ešte som v robote, ale mama je spoločensky "unavená" a otec nie je doma, ostal len brat a sestra a tých sa najviac bojím, takže buď pôjdem bez rozlúčky, alebo to poviem aspoň im...a zlíznem si krik a výčitky...tak teraz neviem :-/

DzanaFX

Ja sa strašne, strašne teším, len sa bojím toho momentu pri lúčení, lebo neviem, čo ma čaká...:-) No som zvedavá

DzanaFX

Hej, škoda že to tak nevnímajú aj oni...Bože už mi sťahuje žalúdok od rána :-D až mám kŕče...bude to rýchly proces, mám dojem...:-/

PsychoPrincess

DzanaFX... prečítala som si tvoje témy... a fakt ťa obdivujem... že máš v sebe tú silu... postaviť sa na vlastné nohy a akoby začať žiť odznova... fakt obdiv!!! Ťažko povedať, ako by som sa ja zachovala v takej situácii... ale myslím, že najrozumnejšie by bolo normálne im povedať, že skrátka ideš preč, pretože sa chceš postaviť na vlastné nohy... a že by si bola rada, keby to rešpektovali... nemajú dôvod držať ťa nasilu doma!!! Si predsa dospelá osoba, ktorá chce v živote niečo dokázať... a nie len trpieť kvôli tým osobám...

Leela333

Neboj sa :-)
Čítala som si predošlé príspevky aj témy, obdivujem ťa, ako to zvládaš všetko.
Krik jedným uchom dnu, druhým von, ani na nich nereaguj. Zvládneš to ;-)