Odchod z domu - oznam rodine

Príspevok v téme: Odchod z domu - oznam rodine
DzanaFX

Ahojte, o dva dni by som sa mala odsťahovať konečne z domu (vôbec tu nie je iné východisko, s rodinou nevychádzam)...Popíšem to bližšie. Rodina mi veľmi ubližovala, už som to tu raz písala www.zdravie.sk

a tiež aj tu

www.zdravie.sk

No a vlastne...Moja rodina to ani len netuší, ja utekám z domu...Najprv som im to nechcela povedať vôbec, ale teraz vlastne rozmýšľam, že by to nebolo asi fér, tak im to chcem oznámiť tesne pred odchodom, lenže asi začnú so mnou robiť cirkus a nadávať mi a obrátia ma za tú, čo sa vykašľala na rodinu...Neviem či sa im ironicky poďakovať za to utrpenie, čo spôsobili a vytknúť im všetko, prečo ma vyštvali z domu, alebo len bezdôvodne ohlásiť, že idem preč, žiť nový život, alebo čo im vlastne povedať?? Lebo oni ma úplne odvrhnú a tým, že ja opustím tento dom, spôsobím, že už nebudem mať žiadny domov :-) hmmm?

AdamKrt

DzanaFX - tak v Tvojom pripade mozno im len napis list, alebo vo dverach fujazdi prec. Nahlas si prechodny, alebo trvaly pobyt niekde inde a kasli na nich. Ak si mala taketo rodinne vztahy, to radsej ziadnu rodinu ako takuto.

Jedna vec je, ak clovek spadne do problemov, ale druha je, ak si v nich bahni a Tvoja rodina si zjavne na tom zgustla svojou vinou a este podla gusta, ze dobry Slovacisko aj chorobu bude zavidiet, ked vidieli, ze by si sa mala lepsie, zavist zapracovala.

Prajem vela stastia, samej Ti bude lepsie a oni nech si skacu po hlave jeden druhemu.

ivanečenka

niečím podobným som si prešla aj ja, konala som podobne a neľutujem to. Momentálne riešim také veci, že pribrala som:) a stresy, kto zas príde ožralý, nemusím riešiť:))

DzanaFX

ivanečenka, Ty to presne chápeš...Ja viem, že to čo som prežila, bolo ťažké, ale dalo mi to mnoho...Ja som za to vďačná...

DzanaFX

Košice - nie centrum a 130, alebo centrum a 130, ešte sa rozhodujem, ten druhý mám istý, ten prvý idem dnes pozrieť, je to výhodnejšie, hoci to nie je centrum, na to si nepotrpím...Aj tak som 21 rokov žila 25 km od KE, takže cestovanie nevadí...:-)

ivanečenka

Šikula, myslela na všetko:) držím palce, ver, že toto Ti pomôže a bude ´ta nútiť, aby si si vždy dokázala na seba zarobiť.

majkyy1111

predpokladam ze ides do podnajmu kde je viac ludi a spolocne sa skladate... mozem len tak zo zaujimavosti vediet kolko budes platit na mesiac a aspon v akom okrese budes byvat? dik

DzanaFX

ivanečenka, o tom som rozmýšľala, nič mi tu nechodí, a ak náhodou mi príde s otcom sa dohodnem, aby mi dal vedieť, on vyberá poštu...Snáď mu to nebude vadiť...Nahlásila som len prechodný, trvalý nechávam tak...Zatiaľ :-)

ivanečenka

Pobaľ sa a odíď, je to Tvoj život a vôbec im nemusíš vysvetľovať, prečo ideš a kam ideš. Len im povedz alebo nechaj odkaz, že meníš bydlisko. Inak, pozor si dávaj na také veci, ako je trvalý pobyt, zrejme ten nemeníš a pošta Ti tam bude chodiť, môžu Ti ju vyhadzovať

DzanaFX

AdamKrt ver mi, ja sa nechcem hádať, ja si len vypočujem na seba a idem preč, nestojí mi to zato, ešte viac sa rozhádať...Nateraz sa oslobodím a pekne sa dám do poriadku a potom sa uvidí, aké budú vzťahy :-)

DzanaFX

Do 17tich som bola veselá kopa, ale potom sa všetko zmenilo, lebo som si všetko uvedomila a ostala zo mňa kôpka nešťastia, ja sa už potrebujem oslobodiť, toľko na moju obranu...Teraz mám 21, najvyšší čas odísť...