Odchod z domu - oznam rodine

Príspevok v téme: Odchod z domu - oznam rodine
DzanaFX

Ahojte, o dva dni by som sa mala odsťahovať konečne z domu (vôbec tu nie je iné východisko, s rodinou nevychádzam)...Popíšem to bližšie. Rodina mi veľmi ubližovala, už som to tu raz písala www.zdravie.sk

a tiež aj tu

www.zdravie.sk

No a vlastne...Moja rodina to ani len netuší, ja utekám z domu...Najprv som im to nechcela povedať vôbec, ale teraz vlastne rozmýšľam, že by to nebolo asi fér, tak im to chcem oznámiť tesne pred odchodom, lenže asi začnú so mnou robiť cirkus a nadávať mi a obrátia ma za tú, čo sa vykašľala na rodinu...Neviem či sa im ironicky poďakovať za to utrpenie, čo spôsobili a vytknúť im všetko, prečo ma vyštvali z domu, alebo len bezdôvodne ohlásiť, že idem preč, žiť nový život, alebo čo im vlastne povedať?? Lebo oni ma úplne odvrhnú a tým, že ja opustím tento dom, spôsobím, že už nebudem mať žiadny domov :-) hmmm?

DzanaFX

Pošahaná? :-D ...ja viem, že to na mňa doľahne, dávam tomu týždeň, ale musím sa s tým vysporiadať, ja som sa vysporiadala aj s oveľa horšími vecami...Prežijem to nejak...

doubledog

a to som si o tebe myslel, ze si posahana :)

teraz riesis pritomnost a organizacne otazky, ale bohuzial, ono ta to este dostihne a budes to musiet v sebe vnutri doriesit. zatial predtym len utekas.

tak si davaj pozor, a priprav sa na to, moze to byt sakra tazke.

piktogram

dzana: ok, to je dobre.:) vela stastia. hlad dopredu, nie dozadu. Neboj sa. Dnesok uz nejako dopadne. No a potom je to uz len O a NA tebe.

DzanaFX

piktogram, pocit viny, beriem, bude...Aleee ja si so sebou beriem do bytu moje slniečko - Kloe, je to malý psík..Inak som sa dostala do bytu k jednej úžasnej žene - ona mi zháňa veci, i keď ani nevie, prečo idem z domu, len som jej to naznačila, stále mi volá, či mám stôl, posteľ, zháňa mi to kade tade..Aby som sa mala dobre, dúfa, že si s ňou budem rozumieť...Chodí behávať - ja tiež, cvičí - ja som cvičila, kým som neochorela a rada to obnovím, keď vyzdraviem...A je veľmi milá :-))))) To bude moja naj kamoška (ikeď o tom ešte nevie ) :-D

piktogram

Dzana: :) este dve veci: skor ci neskor sa dostavi pocit viny (si taka povaha, nic s tym nenarobis ). Ze si ich opustila, utiekla, atd. - ignoruj ho. Inak to neslo, muselo to tak byt, bodka. Neprepadaj mu, pretoze to bude krok spät.

Tak isto sa dostavi pocit samoty, skor ci neskor. Niekedy to bude dost zle. Dufam, ze mas nejaku dobru kamaratku, kamarata. Ak nie, zvaz si neskor (nie teraz) zadovazenie maleho psa, ci macky. Inak je mozne, ze mu prepadnes natolko (niekto znasa samotu velmi zle), ze budes zvazovat navrat domov. Budes si nahovarat, co ked sa poucili, zmenili. Nic take sa nestane. Ak sa vratis, bude vsetko po starom.

Viem, ze je toho na teba teraz vela, ale skus si to pamätat.:) mohlo by ti to pomôct.

piktogram

Dzana: chapem, ze ti z toho kruti bruchom, ale pozri sa na to takto. Cokolvek a akokolvek sa stane, vysledok bude aj tak ten isty - odchadzas. Popravde, na tvojom mieste by som povedala caute, uz ma tu neuvidite, nechala kluce a sla. Akonahle zacnu na teba utocit, zrychli krok a neobzeraj sa. Toto aj tak nie je ten vhodny cas na konfrontacie, nie v takom rozpolozeni, v akom budes.

Ak ti mozem poradit, isty cas sa s nimi nekontaktuj, ani keby ta vyhladavali. Potrebujes odstup a jasnu hlavu. Nevravim, ze mas s nimi uplne pretrhnut nit. Daj si len cas, aby si sa ty ukludnila a videla veci po novom, triezvo.

DzanaFX

Maoam ďakujem Ti naozaj veľmi pekne :-))) Bola som vtedy dosť na dne, trebalo sa mi na veci pozrieť len z triezvejšieho pohľadu...Pekne som si všetko premyslela, každý detail..Je to dokonalý plán, keby ste vedeli, ako som sa balila... :-D