Poradíte nejaký kvalitný nábytok, najlepšie slov. výrobca. Alebo je lepšie nábytok z dreva???
Nábytok do detskej izby
kazdemu vyhovuje nieco ine. no online by som nikdy ziadny nabytok nekupil! za prva neverim tomu, ze by mi to prislo v poriadku a za druhe nemam ani moznost odskusat to, napriklad ked ide o sedacku alebo postel. v tomto musim suhlasit s Irenou!!! ved je kopu predajni, kde vystavuju nabytok a taktiez je aj drahsi a vacsinou vydrzi dlheeee roky! pokial samozrejme nejde o nejaky polsky smejd!
...Anechttlika presne toto som potrebovala pocut...Lebo co som doteraz bola pozerat predajne s nabytkom, tak vsade mali dost vysoke ceny a vobec nie az taky pekny nabytok...Normalne som si nevedela vybrat...Idem pozriet ich stranku a ak mi tam padne nieco do oka, tak zajdem aj do predajne...Potrebujeme postele do detskej izby a taktiez nejake stoliky na ucenie...
...Katari12 ty kupujes online nabytok???:-O:-O...To sa nebojis??...
ja radšej nakupujem online a investujem do drahších, ktoré mám potom dlhú dobu a sú kvalitné.. sedačku, skrine aj predsieň mám od www.drevona.sk a ostatné som kupovala ešte odniekiaľ, ale nepamätám si odkiaľ, len na túto drevonu som si spomenula... :)
Anechttlika mám od nich v detskej izbe posteľ, písací stolík, skriňu. Potom v obývačke sedačku a jedálenský stolík. Ešte plánujem v lete kúpiť nové stoličky, tak pôjdem ich zase navštíviť a uvidím či u nich vyberiem alebo niekde inde. No začnem až tak v máji behať lebo teraz nemám vôbec čas:/
karka259 som rada, že sme sa tu našli viaceré, ktoré máme z tade nábytok a chodíme tam nakupovať..pochváľ sa, čo od nich máte?...
Irenn-a31 samozrejme, že môžeš...čo sa týka cien, tak moc vysoké ne sú...povedala by som, že také primerané...mávajú dosť často aj akcie, takže vieš kúpiť aj za lacnejšie...keď si kukneš ich webovú stránku, tak tam majú aj ceny vypísané...čo plánuješ kupovať?...
@Irenn-a31 ak ti neodpíše, tak sa kľudne môžeš aj mňa spýtať. Mám s tým nábytkom dobré skúsenosti. Budem ti tiež vedieť poradiť:-)
...Anechttlika mozem sa ta spytat zopar informacii ohladom toho nabytku?...Zaujimali by ma ceny, ake sa u nich pohybuju...Ponukaju drahy nabytok alebo taky cenovo prijatelny?...
Anechttlika spomenula si tu výbornú predajňu:) My tiež chodíme k nim nakupovať:)
len tie su zase dost drahe Vierka, tak mozno preto take nechce. klasicke skrine vychadzaju o dost menej ako tie vstavane. viem to, kedze som to tiez porovnavala a rozhodla som sa pre klasiky:)
heh :D no máš peknú predstavu, len či to tak ozaj aj bude, keďže teraz mnoho mladých 30 ročných býva ešte s rodičmi. je iná doba ako voľakedy :D :D ale tak uvidíš, ak budú mať partnerov a partnerky, tak sa budú chcieť osamostatniť, to je jasné :) a prečo teda nedáš spraviť vstavané skrine? tie sú neutrálne a môžu ich mať aj malé deti a aj dospelý ľudia, hm?