Nábytok do detskej izby

kratbar

Ja som kupovala nedávno nábytok do spálne a detskej izby z www.drevona.sk a určite odporúčam. Výborná kvalita, super komunikácia a dovezú až do bytu, čo je dosť veľká úspora penazí, keď kupujete viac vecí.

AnickaRo

Ja objednávam nábytok cez internet a som s ním viac spokojná ako s nábytkom z kamenných obchodov. Nábytok mám objednaný z eshop-u bogart nábytok. Rozhodovala som sa dosť dlho či si nábytok objednám a nakoniec som dala šancu eshop-u. Ja som si objednala jedálenské sety. Eshop splnil moje očakávania.Ponúka kvalitný a pekný nábytok s primeranými cenami a taktiež veľkými zľavami. Nájdete tam aj sekciu nábytok pre deti a mládež.

Filip TT

My sme tiež kúpili skriňu v sconto ale pravdupovediac je to poznať, že je to lacnejšie riešenie. Po troch rokoch sa nám rozpadli výsuvy na všetkých šuflíkoch. Tento istý problém s výsuvami sme mali aj na komódke, ktorú sme síce nekúpili v sconte, ale bola tiež poľská.

Ivkaivka

vyslovene drevenu detsku izbu by som neriesila, predsa len male deti su male deti...mozno skor studetske varianty, pre uz starsich :) na sconto sa da naozaj vybrat zo sirokeho sortimentu :-*

valerika

v detskej izbicke sa musi deculo citit fajn, vo vlastnom svete :) nasej malej neterke sme zariadili izbicku s nabytkom zo sconto.sk. cenovo dostupnejsie, pekne, ziadny gyc :)

0vecka

drevo je urcite lepsie aj dlhsie vydrzi...aj ked sa poskrebe staci vybrusit a nalakovat a je to ako nove.. ale zase do detskej izby by som tiez neinvestoval mailand...

hypatie

Nábytok do detskej izby by mal byť hlavne bezpečný pre dieťa, ale podľa môjho názoru by nemal byť nejak drahý. Veď aj tak sa pravdepodobne poničí. Ak už je dieťatko väčšie a zodpovednejšie tak potom sa už dá uvažovať o niejakom zaujimavejšom nábytku. Ja som vyrastala s obyčajným nábytkom a skôr som mala holé steny a tam som si potom sama tvorila nástenky a obrazy, rozvíjala fantáziu a toto bude baviť určite každé dieťa. Lebo pokiaľ sme deti sme tvoriví, no neskôr sa to z nás vytráca. Ja som si teraz založila FB skupinu aj keď ešte študujem už tvorím, takže ma poteší ak sa pozriete na moje vizualizácie a pripadne dáte like :-) www.facebook.com

Andrea.Belák

Nám sa do detských (a neskôr študenských) izieb najviac osvedčil funkčný nábytok. Ktorý s deťmi rastie a vedia ho využívať aj keď podrastú. Napríklad aj takéto stoličky: www.kikoshop.sk