Poradíte nejaký kvalitný nábytok, najlepšie slov. výrobca. Alebo je lepšie nábytok z dreva???
Nábytok do detskej izby
môžeš pridať aj nejaké fotky toho detského nábytku? ďakujem :)
pekný neutrálny nábytok do detských izieb majú v Albere nábytku...bola si tam pozrieť?..ak nie, tak vyskúšaj..my sme tam kupovali dosť veľa vecí a synovi všetok nábytok do detskej..posteľ, stolík, skriňu...vcelku v pohode aj ceny a hlavne prístup fajn...dalo sa s nimi dohodnúť na všetkom...
Ani nestras Vierka! Ja pevne dufam, ze ked budu mat 30 rokov tak uz budu mat svoju vlastnu domacnost a ze ich detske izby nam ostanu pre vnucence :D:D Preto hladam taky neutralny nabytok :)
ahoj tatana :) rastúci nábytok? :O to myslíš taký, ktorý tvoje deti budú mať aj 30 rokov? :D :D
Ahojte :) Viem, ze su tu uz nejake nabytky spomenute ale tie som uz pozerala a nenasla som to, co hladam :/ Hladam "rastuci" nabytok do detskej izby. Myslim, ze kazdy z vas chape, aky to je, ze? Mate niekto taky? Ak ano, kde ste kupovali? Za odpovede vopred dakujem :)
Ja som dlho hľadala, lebo som chcela niečo čo nie je len na rok, a nedávno nam prišla zostav detskej izbičky zo stránky www.detskapostel.com. Napadlo ma napísať tú recenziu, keďže som bola sama zúfala z výberu, ak by len tak niekto hľadal to isté ako ja. A teraz mali aj 30% zľavy takže super, vyšlo nás to cenovo výhodne v porovnaní s konkurenciou a nábytok sa páči.
suhlasim- tiez som uz roky velmi spokojna so sconto nabytkom :-)
Ja určite môžem doporučiť sconto, máme nádhernú detskú izbičku z tade a za super peniaz :))
Ahojte, hladam tipy na krasny moderny detsky nabytok. Najlepsie keby bol za vyhodnu cenu, dakujem :)