Nábytok do detskej izby

Anechttlika

pekný neutrálny nábytok do detských izieb majú v Albere nábytku...bola si tam pozrieť?..ak nie, tak vyskúšaj..my sme tam kupovali dosť veľa vecí a synovi všetok nábytok do detskej..posteľ, stolík, skriňu...vcelku v pohode aj ceny a hlavne prístup fajn...dalo sa s nimi dohodnúť na všetkom...

tatana1378

Ani nestras Vierka! Ja pevne dufam, ze ked budu mat 30 rokov tak uz budu mat svoju vlastnu domacnost a ze ich detske izby nam ostanu pre vnucence :D:D Preto hladam taky neutralny nabytok :)

tatana1378

Ahojte :) Viem, ze su tu uz nejake nabytky spomenute ale tie som uz pozerala a nenasla som to, co hladam :/ Hladam "rastuci" nabytok do detskej izby. Myslim, ze kazdy z vas chape, aky to je, ze? Mate niekto taky? Ak ano, kde ste kupovali? Za odpovede vopred dakujem :)

Sonicka123

Ja som dlho hľadala, lebo som chcela niečo čo nie je len na rok, a nedávno nam prišla zostav detskej izbičky zo stránky www.detskapostel.com. Napadlo ma napísať tú recenziu, keďže som bola sama zúfala z výberu, ak by len tak niekto hľadal to isté ako ja. A teraz mali aj 30% zľavy takže super, vyšlo nás to cenovo výhodne v porovnaní s konkurenciou a nábytok sa páči.

AneT_9

Ahojte, čo si myslíte o poschodových posteliach v detskej izbe? Kvôli úspore miesta sme sa rozhodli pre tento typ. Aby sa mohli detičky lepšie zahrať, pretože priestor majú menší. Je to bezpečné? Sú to takí malí vymyselníci, ale tak ktoré deti nie sú že :) Ďakujem za každý názor a skúsenosť