Poradíte nejaký kvalitný nábytok, najlepšie slov. výrobca. Alebo je lepšie nábytok z dreva???
Nábytok do detskej izby
Dakujem vam vsetkym za rady a tipy, asi to tak nakoniec spravime, ze kupime normalnu postel uz :) zide sa to
To tiez zalezi Frantiska od okolnosti. Niekedy maju zlavu aj na taky nabytok, ktory treba objednat. Proste treba sledovat ich stranku a tam sa dozvies vsetko, alebo ich fb.
Myslim si, ze je lepsie hned kupit vacsiu postel Amelianov, ako za par rokov riesit, ze malej je uz mala postel a treba ju vymenit. Moj osobny nazor, ja by som to isto riesila vacsou postelou.
PoDĺa m§a to nie je vôbec problém :-) aspoň nebudete kupovať na 2x
Ahojte zienky, chcem sa spytat, kupovali ste do detskej izbicky rovno velku postel? do teraz bola mala s nami, no ma 2 rocky, a nevieme ako postupovat dalej, ci sa to vyplati :)
Ako neviem, mozno som nejaka divna ale nemyslim si, ze v ikei je dobra kvalita... My sice este detsku izbu zariadenu nemame ale aj to casom pride...:) No co sa tyka ostatneho nabytku, ktory mame v dome, tak vacsinu mame z Albera... Nam sa u nich najviac pacil nabytok a po rokoch mozem povedat, ze je aj kvalitny... Uz nejake roky s nami prezil...:)
hmm, tak to je super...aspon budem vediet, ze niekedy je lepsie pockat na zlavy a az potom kupit...a mavaju iba skladovy tovar v akcii alebo aj taky, ktory je potrebne objednat?..
My sme deťom zariadili v Kika a Ikea. Plus nádstavce a zásuvná posteľ na mieru kvôli úložnému priestoru a priestoru v izbe, nech ho nezaberú skrine a postele. Hľadali sme čo najlepšiu kvalitu za čo najmenšiu cenu :) Máme tri deti, takže na všetkom sme sa snažili ušetriť. Tu bývajú dobré zľavové kupóny aj do vyššie spomínaných obchodov: www.kodino.com Teraz máme jednu poschodovú posteľ pod ňou zásuvnú, tri stolíky so stoličkami, skrine a poličky. Keď nie sú lenivý zasunúť spodnú posteľ, tak je tam fakt dosť miesta :)
Da sa povedat Frantiska, ze stale maju nejake akcie. Niekedy su postele v zlave, inokedy zase sedacky a teraz tusim maju nejake aj na kuchynske linky ale to som si neni uplne ista, ci to este stale plati.
to maju stale take akcie?...ci iba teraz?...