Nábytok do detskej izby

marge1987

Kamka presne to iste sme si aj my povedali:-):-) Uz som pisala, ze my sme mu tam dali vacsiu postel, nieco ako manzelsku a zaplatili sme za nu 259€ kedze bola v akcii. Normalne by stala az 471€. Dobry rozdiel ze? Sme usetrili;-):-)

marge1987

Sybyla nemaju ta na haku ale asi si nikto taky kto by ti vedel poradit nevsimol tvoju spravu. Nic si z toho nerob:-):-) Fotky bohuzial ziadne nemam. Ale nie je to ani nic vynimocne. Iba klasicku taku vacsiu postel sme mu tam dali, stolik a skrinu. To chalanovi predsa uplne staci:-D Vsetok nabytok sme kupovali v Albere.

isabellawampire

Každí človek má iní vkus a nám sa napríklad najviac nábytok páčil v predajni Albero nábytok. Predtým sme pobehali snáď milión obchodov a nič. A tam? Tam sme na prvý šup vybrali deckám všetok nábytok.

Alica81

My sme všetko kupovali v Decodome a som spokojná. Deti už sú veľké a izba je okrem pracovného stola po ktorom písali stále ako nová. Ale teraz by som už pri prerábke skôr kupovala v Ikea ale čislo dizajnového hľadiska. :D

Margitiyk_T

@sybyla - aj ja si myslím, že je lepšie hneď tak dospelácky zariadiť izbu. Dieťa keď je malé, tak až tak nevníma a keď bude väčšie tak ocení, že má študentskú/dospelácku izbičku :-)))

sybyla

no ved som si vsimla, ze ma maju akosi babule na haku ale dakujem, ze si sa ozvala marge. mas aj nejake fotky, ako ste mu to zariadili? potesili by ma. a z kade mate taky nabytok? kde ste kupovali?

marge1987

Sybyla ahoj:-):-) Vsimla som si, ze ti nikto neodpisal. My sme minuly rok zariadovali synovi izbicku. Sice je este maly a spi s nami, no uz od jesene ho chceme zacat ucit sameho, aby si zvykol na svoju izbu. U nas to bolo jednoduche, kedze s muzom sme sa hned zhodli, ze mu zariadime izbu tak studentsky, aby ju mohol mat dlhe roky a nemuseli sme po nejakych 6-10 rokov menit komplet nabytok. Dali sme mu tam hracky a to tam robi taky efekt, ze je to jeho detska izba:-);-) A potom si moze do nej vodit aj frajerky ked bude starsi a nemusi sa za nic hanbit:-D

Klcikova

Dobre si spravila markaraa:-) Treba si spravit radost, ked sa ti nieco paci:-) A to kreslo je fakt pekne;-) My mame tiez podobne a vela krat sa stane, ze sa az hadame, kto na nom bude sediet, lebo je neskutocne pohodlne:-):-) Mali ho na sklade, ci cakas na dodanie?