Poradíte nejaký kvalitný nábytok, najlepšie slov. výrobca. Alebo je lepšie nábytok z dreva???
Nábytok do detskej izby
Kamka presne to iste sme si aj my povedali:-):-) Uz som pisala, ze my sme mu tam dali vacsiu postel, nieco ako manzelsku a zaplatili sme za nu 259€ kedze bola v akcii. Normalne by stala az 471€. Dobry rozdiel ze? Sme usetrili;-):-)
Vsak co take ine chalan potrebuje, no nie Marge1987? A kolko ste u nich dali za postel?
Sybyla nemaju ta na haku ale asi si nikto taky kto by ti vedel poradit nevsimol tvoju spravu. Nic si z toho nerob:-):-) Fotky bohuzial ziadne nemam. Ale nie je to ani nic vynimocne. Iba klasicku taku vacsiu postel sme mu tam dali, stolik a skrinu. To chalanovi predsa uplne staci:-D Vsetok nabytok sme kupovali v Albere.
Každí človek má iní vkus a nám sa napríklad najviac nábytok páčil v predajni Albero nábytok. Predtým sme pobehali snáď milión obchodov a nič. A tam? Tam sme na prvý šup vybrali deckám všetok nábytok.
My sme všetko kupovali v Decodome a som spokojná. Deti už sú veľké a izba je okrem pracovného stola po ktorom písali stále ako nová. Ale teraz by som už pri prerábke skôr kupovala v Ikea ale čislo dizajnového hľadiska. :D
@sybyla - aj ja si myslím, že je lepšie hneď tak dospelácky zariadiť izbu. Dieťa keď je malé, tak až tak nevníma a keď bude väčšie tak ocení, že má študentskú/dospelácku izbičku :-)))
no ved som si vsimla, ze ma maju akosi babule na haku ale dakujem, ze si sa ozvala marge. mas aj nejake fotky, ako ste mu to zariadili? potesili by ma. a z kade mate taky nabytok? kde ste kupovali?
Sybyla ahoj:-):-) Vsimla som si, ze ti nikto neodpisal. My sme minuly rok zariadovali synovi izbicku. Sice je este maly a spi s nami, no uz od jesene ho chceme zacat ucit sameho, aby si zvykol na svoju izbu. U nas to bolo jednoduche, kedze s muzom sme sa hned zhodli, ze mu zariadime izbu tak studentsky, aby ju mohol mat dlhe roky a nemuseli sme po nejakych 6-10 rokov menit komplet nabytok. Dali sme mu tam hracky a to tam robi taky efekt, ze je to jeho detska izba:-);-) A potom si moze do nej vodit aj frajerky ked bude starsi a nemusi sa za nic hanbit:-D
Vyborne :) Tesim sa s tebou, ze ho budes mat ;)
Dobre si spravila markaraa:-) Treba si spravit radost, ked sa ti nieco paci:-) A to kreslo je fakt pekne;-) My mame tiez podobne a vela krat sa stane, ze sa az hadame, kto na nom bude sediet, lebo je neskutocne pohodlne:-):-) Mali ho na sklade, ci cakas na dodanie?