Ahojte, chcela by som vyskúšať hladovku na mesiac, na rady typu je to nezdravé a podobne nemám chuť :) som odhodlaná a spravím to :) Chcem len počuť skúsenosti niekoho, kto to už vyskúšal, či je lepšie nejesť naozaj nič, alebo môžem zjesť tak pol uhorky alebo paradajky denne, poprípade kuracie mäsko .. koľko litrov tekutín vypiť ? 2-3-6 ?? Denne cvičím kardio cviky 40 minút + behám 2 kilometre chôdza tak 2 kilometre a skáčem na švihadle, 500 preskokov, koľko je efektívne ??? A užívam aj L karnitine ... tekútý, myslíte že pomáha ? koľko môžem relatívne schudnúť za mesiac takejto " prácičky " ?? ďakujem za rady, veľmi veľmi peknučko už teraz :)
Chcem skúsiť hladovku
mojej byvalej kolegyni sa presne toto stalo
uplne jej preplo a uz sa to bohuzial nevratilo do normalu, ani po fyzickej stranke sa to uz nikdy nenapravilo
a tak si dosrala, co sa dalo
nie nezastavi. budes dalej mlandraviet + mat vsetky tie priznaky nechutne, kt. uz boli spominane nizsie.
plus ti prepne a budes na vsetkych neprijemna - pretoze to sa pri nedostatku sacharidov stava.
dufam, ze si niekde nerozbijes hlavu, ked odpadnes.
A kebyže teda jem, že nemám úplnú hladovku, že každý deň si zobnem napriklad 1 deň si dám cottage cheese, 2 deň kuracie prsia, 3 deň zeleninu, nezastaví sa chudnutie ?
Vyskúšam, uvidím ,........
Stankuska: si strasne hlupa
No skús, budeš len priberať keď začneš normálne jest, pretože sa ti bude všetko ukladať do zásoby. JOJO efekt na celý život zakódovaný !!! Ďalej budú padať vlasy nechty dolámané. Žiadne svalstvo lebo darmo cvičíš keď nemáš bilekoviny. Pleť to bude katastrofa samé flaky a vyrážky. Dostaneš zápchu, črevá zlenivejú potom možná zlatá žila to je tiež sexi. Zuby sa budú kaziť a můžu meniť farbu a ešte pach z úst ten bude stáť zato. Tak veľa šťastia budeš fakt neodolateľná. A hlavne nič nejec nech ťa to ani nenapadne...
nebezpecne su tie acidobazicke krizy a navrat k normalnej strave po hladovke. telo totiz prestane vytvarat traviace enzymy. ak by si sa po ukonceni hladovky najedla, jedlo sa ti nestravi,ale zacne v zaludku odhnivat. a to je koniec - otrava = smrt.
Vlastne Arman to napísal správne.
Bez dozoru lekára nejest viac ako 10 možno 20 dni je riskantné, hlavne návrat k jedeniu môže ohrozit život. Ináč na prečistenie tela a ozdravenie vynikajúce. Ale nadtuduj si ako potom začať jesť. Veľmi malinke porcie ovocia a zeleniny, žiadne bežné jedlo. Ale ja hovorím o poste na vode. Nevyznám sa vôbec v tom že by si denne zjedla len uhorku. V živote som o tom nepočula. Post sa môže robiť na stavach, suchý alebo o vode. Hentake hladovanie no neviem o tom nič.
aj ja som drzala taku dietu ze pol uhorky denne...alebo jedno jablko...a da sa to...mala som 18, schudla som dokopy skoro 40 kil za tri mesiace, vratilo sa mi 5.Vahu si stale drzim, jojo efekt nenastal, ale jasne ze uz nezjem na posedenie pol chladnicky:)zostala som vegetarianka, jem viac zeleniny a ovocia, cestoviny a salaty.
Za prve dva mesiace som dala dolu 15 kil, potom ten treti uz len desat. Ale ja som mala cez 100 kil- pri vyske 178 a 18 rokov, tak to islo dolu ako voda...ziadna ovisnuta koza mi nezostala,v takom mladom veku je koza pruzna...Len ta chcem upozornit,ja som vobec necvicila,ani by som nevladala, ked nebudes jest, nebudes mat silu cvicit, priprav sa na nedostatok energie, zavrate a stale ti bude zima...takto rapidne chudnut je dobre ak nemas ziadne povinnosti-skola,praca...a neviem ci das dolu tych 20 kil, pretoze tvoja nadvaha zas az taka vyrazna nie je a pisala si ze uz si diety drzala, cize tvoje telo uz vie co je to obmedzena strava...takze ta nepusti a bude si strazit kazdu kaloriu co prijmes...na tvojom mieste by som na to isla asi pomaly,myslim ze narazovou hladovkou za ten mesiac das dolu tak 7 kil...