Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem skúsiť hladovku

Príspevok v téme: Chcem skúsiť hladovku
Stankuska

Ahojte, chcela by som vyskúšať hladovku na mesiac, na rady typu je to nezdravé a podobne nemám chuť :) som odhodlaná a spravím to :) Chcem len počuť skúsenosti niekoho, kto to už vyskúšal, či je lepšie nejesť naozaj nič, alebo môžem zjesť tak pol uhorky alebo paradajky denne, poprípade kuracie mäsko .. koľko litrov tekutín vypiť ? 2-3-6 ?? Denne cvičím kardio cviky 40 minút + behám 2 kilometre chôdza tak 2 kilometre a skáčem na švihadle, 500 preskokov, koľko je efektívne ??? A užívam aj L karnitine ... tekútý, myslíte že pomáha ? koľko môžem relatívne schudnúť za mesiac takejto " prácičky " ?? ďakujem za rady, veľmi veľmi peknučko už teraz :)

myopinion

ak za mesiac chces schudnut 20 kil, aj napriek sportovaniu ti ostane ovisnuta zbytocna koza, to mas iste. okrem toho si mozes poskodit zdravie. chudnut treba pomalsim tempom

Stankuska

dana660xz

Ahoj, meriam 177 centimetrov, vážím 84 kilo ... Študujem na strednej .. a fyzická aktivita: chodím behávať ráno na 20 minút, cesta do školy 1 km, zo školy 1 km, cvičím 30 minút kardio cviky, 1 do týždňa zumba a večer od siedmej 3 kilometrový beh a 500 preskokov cez švíhadlo .. prosím ťa vyjadri sa :) ja to fakt chcem, chcem sa snažiť, viem, že niektorí to dokázali ...

dana660xz

tiez sa priklanam k nazoru, ze je to nemozne, poznam jednu osobu, ktora drzala 40 dnovy post, schudla 10 kil (povodna vaha 85 kil na 185cm) a dodnes to ma spat.
ale ak by slo o 140 kilovu osobu tak tych 20 by bolo mozno realnych, len za aku cenu, takto bez pripravy, vedomosti....

dana660xz

aku mass vysku vahu a vek? pripadne co robis- studujes/lahka fyz. aktivita, tazka . potom ti poviem ci sa to da.

Stankuska

Do 2 júla musím zhodiť minimálne 20 kilo, nemôžem si dovoliť skúšať a zisťovať ako čo funguje, bude to buď hop alebo trop, len mi prosím povecte či je to možné ... potrebujem vedieť či sa to dá dokázať pri sile zaprenia .. :)