Ahojte, chcela by som vyskúšať hladovku na mesiac, na rady typu je to nezdravé a podobne nemám chuť :) som odhodlaná a spravím to :) Chcem len počuť skúsenosti niekoho, kto to už vyskúšal, či je lepšie nejesť naozaj nič, alebo môžem zjesť tak pol uhorky alebo paradajky denne, poprípade kuracie mäsko .. koľko litrov tekutín vypiť ? 2-3-6 ?? Denne cvičím kardio cviky 40 minút + behám 2 kilometre chôdza tak 2 kilometre a skáčem na švihadle, 500 preskokov, koľko je efektívne ??? A užívam aj L karnitine ... tekútý, myslíte že pomáha ? koľko môžem relatívne schudnúť za mesiac takejto " prácičky " ?? ďakujem za rady, veľmi veľmi peknučko už teraz :)
Chcem skúsiť hladovku
nič ma do toho nieje, ale všade počuť aké z toho dostávajú ženy a dievčatá problémy takže si myslím že si hlúpa asi ale uvidíš načo prídeš :)
Ja sama som ju držala, veľmi dlho, samozrejme aj s prestávkami ale výsledok bol že mám od októbra zdravotné problémy- začalo to vypadávaním vlasov, lámanie nechtov, až na dennodenné bolesti hlavy, menštruačné, žalúdočné a bola som totálne otupená, resp. začali sa mi požierať vlastné mozgové bunky a hrozila mi cukrovka...tak si to rozmysli lepšie :)
ok a co urobis po 2. july?
Držím palce aby si to zvládla :) Po týždni daj vedieť koľko si zhodila
myslim, ze hladovka by sa mala drzat iba zo zdravotnych dovodov a pod dozorom lekara.
prijemne odpadnutie ti zelam.
a pred tym, nez budes PEKNUCKO dakovat .... si ujasni v hlave co chces robit, ci regulerny post, alebo jest maso .... alebo len skoro nic nejest a lahho schudnut a byt mlandrava. velas STASTICKA
viem o tom, ze uplnu hladovku drzala doktorka albertova. viem to preto, lebo som bola jej pacientka a ked sme hovorili o vyzive a postoch, tak mi to spominala. u nej to trvalo tusim 21 dni, ale presne si to nepamatam. ale ona to robila vraj preto, lebo chcela zistit, ako na to bude telo reagovat. chcela si to proste vyskusat v praxi, kedze ma pacientov, pre ktorych je aj tato metoda cesta k zlepseniu zdravia. spominala mi aj ze pocas tej hladovky je nejaka acidobazicka kriza - neviem, ci som to napisala spravne - a ze hladovku nikdy nemoze drzat niekto, kto o tom nic nevie. a laik by to mal robit iba pod dozorom lekara. lebo moze skolabovat a zomriet. a ona za tych 21 dni schudla tusim nejakych 7 alebo osem kilogramov. lebo telo zo zaciatku pali energiu, ale potom zacne setrit ked prestanes jest. z toho usudzujem, ze hladovka nie je najistejsia cesta k schudnutiu.
a co u teba znamena hop alebo trop? zit alebo umriet? lebo ja vidim aj inu cestu: postupne pomocou zdravej stravy a sportu schudnut a ostat na tej novej vahe.
Takze dievca chce schudnut 20 kg a nevymyslela nic ine ako taku drsnu hladovku. Moja zlata vies co je najdolezitejsie pri diete? mat vyvazenu stravu, cvicit a schudnut aj tak :) Ale ked si chces dojebat zdravie, nech sa paci, no nechci od nas aby sme ti pisali , ze je to super a ze ti drzime palce...lebo do coho sa chces pusit ty, sa logicky zmyslajuci a rozumny clovek nepusti :) Nachapem preco si nenastudujes nieco na internete a nezjes cez den aj nieco zdrave, dietne, z coho sa nepribera ale mas u toho potrebne vitaminy. Hlavne si doplnuj kazdy den roznorode ziviny. Lebo kazdy organizmus je iny a ty nikdy nevies po kolkych dnoch ten tvoj moze skolabovat pri radikalnych dietach...Ja by som ti poradila jest MINIMALNE 2 x denne pestru stravu- nejake orechy, ovocie, zeleninu, kusok masa ( kuracie alebo ryba), natural ryza je velmi zdrava, rob si salaty s olivovym olejom, s tekvicovym olejom-tekvicovy salat je skvely pri diete, tvaroh...a ostane zdrave potraviny si prejdi na nete :)
:) drzim palce, ale neprehanaj to
kol_ibrik
Tak to máš super, gratulujem ti neskutočne, dúfam, že aj ja budem mať toľké šťastie a toto trápenie prinesie nejakú odmenu :)
noo hej :) skusila som si neera kuru, drzala som ju asi 20 dni a schudla som 13 kil, celkom to slo, to bolo minule leto a spat som to nepribrala nastastie :)