Mokrý ženský orgazmus

aaaapetoaaaa

mam 40 rokov a zazil som raz co zena striekala,bol som prekvapeny,lebo som to zazil az ntesne pred 40 ,ale to nebola moja manzelka,ale ina,strasne po nej tuzim,chcem to s nou ,ale ona je vydata,boli sme 2krat a v obidvoch pripadoch striekala,dokonale som ju urobil,bola fakt skvela,mal som dost vela zien,ale ta bola najlepsia zo vsetkych

gabika0123

napisala som,že som striekala iba pri jednom a je to tak,stale pri nom striekam,ale pri tých predchadzajucich som nestriekala,ale bodky mam a dokazeme sa urobit aj naraz obidvaja

bajuska

ja by som to xcela len vyskusat:D..lebo striekat zas ako xlap neni bohvieco:Dpodla mna by to bolo cudne keb dvaja trtkaju spolu a naraz sa urobia a vystreknu:DDDmoj nazor:D

jeil

fíha...aj ja striekam, a to som nevedela, že ženy s jamkami to maju jednoduchsie, som sa včera obzerala a mam aj ja tie jamky...odteraz si budem vsimat každu holku:))

Pipo69

Mno takto...čítal som, že ženy, ktoré majú tie jamky vačšinou striekajú. No čítal som aj, že to dokáže každá žena, len ženy s tými jamkami to majú ľahšie