Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
baby to je zážitok striekanie,to sa neda opisat
samozrejme, že je to normálne... to je ten najdokonalejší orgazmus aký sa u ženy dá dosiahnuť. Gratulujem, väčšina žien to nezažije za celý život:((
len potom pozor aby vagina nebola ako rukav ked sa tolko strieka.
a reco by sme mali masturbovat?ja striekam a to mi staci!
boze to je hlupost!myslim si ze99 % bab masturbuje len to neprizna,chlapi sa tym vystatuju ze kolko krat za den a baby sa za to hanbia.je to hlupost.tie baby co vedia co je orgazmus masturbuju na milion percent!!!!!!:))))))))))))))
dobre ti tak!
baby ja striekam ako divoka,horim od stastia
kazda by len striekala ale masturbovat ziadna.
Babyvýstreky to je nie úžasné,prajem to Vám všetkým,aby ste ten pocit zažili aspoň raz v živote! Nádhera!
D-nika..raz sa mi to stalo a kedze to bolo u nasich,tak sme sa rozrehotali a rychlo nieco podlozili-tazko by sa vysvetlovala mokra plachta:D..ale inac u mna je to len klitoris...ked vidim nejaky film alebo knihu citam-inac knihy su lepsie,tam si predstavim chlapa podla mojich predstav ale tym hrdinkam zavidim,lebo viem,ze je to mozne,co oni prezivaju.ja som ten smutnejsi pripad.ja asi nemam bod G..fnuk