Mokrý ženský orgazmus

affafa

Podľa mňa to je dosť humus...Môže to byť krasne prežitá neopísteľná chvíla, orgazmus ale...Tie následky...Už som videla dosť takých aj videí a je to pekne nechutné. Chlapov, čo pozanam a aj mojmu priateľovy sa to pekne hnusní. Keby ma takto nejaka oprskala, tak to asi neprežijem . Ďakujem bohu, že ja takto neprskam. Fuj.

Pipo69

Pán učitel...Mno ten link čo sa tých jamok týka už neexistuje....nechcem vravieť o mojich skúsenostiach, ale je ich dosť a keďže nikto nevie kto som, tak niečo poviem ja a myslím to smrtelne vážne. S priatelkou máme užasný vztah ako som už napísal. No a čo sa týka nášho sexuálneho života, ten je tiež užasný a proste my k sebe patríme uplne všetkým. k veci...Vieme sa milovať 2 hodiny v jednom kuse a ja sa dokážem spraviť 4 krát, no priatelku dokážem spraviť aj 15-20 krát a to kedy kolvek. A pri každom orgazme strieka...A je to tým, čo som sem už písal. Nielen jamkami!!! nie sú až tak podstatné ako dovera, láska, psychická vyrovnanosť a predohra. Thak všetci vela zdaru.

tinda

ahojte,ako tak čitam tak zistujem, ze je vela dievčat, ktoré striekajú. Ja som sa vcera milovala s priatelom...a ja nemam problem s vlhkostou, ale co sa mi vcera urobilo, to bolo niečo:)) až som sa hambila, som bola totálne mokra stale som striekala a to sme sa nemilovali, mali sme 69 a zaroven ma drazdil prstami, čo ja velmi milujem,ked som mu hovorila aby prestal, lebo som mala už orgazmus a aj s výstrekom, nepocuval ma a pokracoval...a to bolo to sa neda ani opísať, potom som mu povedala, aby sme isli do kupelky...a tam ma opat zacal poriadne drazdiť rukou...mne to vsetko doslova tieklo prudom po stehnach, som sa cítila trapne...ale som dosiahla až neuveritelných 7 orgazmov. No a hned som sa musela osprchovať,pýtala som sa priatela, či vie, že aj zeny možu striekať a povedal mi, že o tom nevedel, som jeho prvá....ale vam poviem, že som sa trosku zle citila...že ma mna prvú a taku mooooc mokru:) síce, mne sa to velmi pacilo

Ucitel

Milí Pipo69.Neviem ako si na to prišiel že si nevšímam holky. Ja keď vidím holku je ako pod räntgenom.Zaujíma ma ako si prišiel na tie ,,squirt jamky " pošli mi odkaz nato link alebo strnku. Ja viem o tých jamkách ale ako som písal tie jamky nemajú význam ak áno popíš mi to.Zatiaľ som sa ešte nestretol so žiadnym prípadním spojením Holka-Jamky a Squirt. Len dodám už som vyriešil veľa prípadov a dosť intenzívne sa venujem Ženskému telu,Squirtu,sexu Láske a Hzťahom medzi ludmi...Ano máš pravdu Je nie len pohoda vyrovnanosť,ale pridaj k tomu oddanosť o dokonalom spojení precítení pochopení.Ano lietať v oblakoch keď sa spoja 2 duše 2 telá 2 srdia do jedného celku a nezabúdajme že Squirt NIKDY nepríde sam... treba k tomu veľmi veľa zručnosťi a skúsenosti ano stáva sa že holku dráždiš na klitoryse a ona začne striekať...Ale je aj veľa iných prípadov a príkladov že k Holke treba pristupupovať osobným speciálnym specifickým spôsobom a prístupom.podľa tvojich slov nemáš veľa skúseností s ich vrcholom len s priateľkou ak by si mal záujem ozvy sa mi na mail a poriešime daný problém ak bude. veľa šťastia vám všetkým veľa mokrých a mohutných výstrikokov vám želá váš Ucitel.....môj mail na vaše otázky je Samotar3@azet.sk