Mokrý ženský orgazmus

uciteľ

Pre milku.
som veľmi rád že som Ti mohol pomôcť...:-)..
Škoda len že moja priateľka to nedokáže tak veľmi by som to chcel...:-((((((

jovana

waw, baby ja vam tak zavidim... nemohla by ste niektora podrobne opisat ako sa to stalo?? ake ste mali pritom pocity? bolo to necakane to striekanie? tiez by som to chcela zazit. :)

kamos

Ahojte,
takze take male moje skusenosti (nase, priatelka totiz sedi pri mne).
Mam s priatelkou 3 rocny sexualny vztah, spolu sme vsak uz o nieco dlhsie. Prve dva roky sa nam nic take nestalo. Sex bol super, ale ziadne vystreky. Stale vsak pri sexe pocitovalo nutkanie (vraj ako keby jej bolo treba na wc). Nemohla sa preto uplne psychicky uvolnit, bala sa, ze by sa mohla - pocurat (teraz sa jej uz smeje) :) .. kedze mne osobne by to nevadilo, tak som jej povedal, nech sa uvolni, ze mne to prekazat nebude. BOLO TO SUPER. Priatelka tvrdi, ze hned jej bolo jasne, ze mala orgazmus, mna zas potesilo, ze bolo uplne zrejme, ze to co predviedla nemalo s WC nic spolocne. Bola to tekutina, vystrekovana asi v 4-5 intervaloch, ziaden pach ani farba. Priatelke sa po zazitku dost ulavilo a odvtedy s tymto nemame problem. Niekedy sa nam to podari zopakovat viackrat za sebou. Pravda je sice taka, ze priatelka je viac citlivejsia na klitoris a moje prsty ako na samotne milovanie. Treba vsak skusat a hlavne sa nebat porozpravat sa o pocitoch pri milovani. To co sme tu precitali, ze je mozne striekat iba pri drazdeni bodu G nie je pravda, pretoze casto priatelke iba drazdim z vonku klitoris a ziadnym sposobom nevnikam do vnutra. Podla mna je zaklad v tom aby dievca uz malo za sebou viac sexualnych zazitkov a vedela sa uvolnit, strach z toho ze otehotnie urcite na kvalite sexu neprida. (mozno aj preto na viacerych forach sa docitate, ze mladsie dievcata dosiahnu vystrek skor, ked ich chlapec robi rukou).
Co sa tyka techniky ako drazdit klitoris, podla mna je to individualne, treba vsak skusat. Ja som si nechal poradit od priatelky, ktory pohyb a na ktorom mieste ju najviac drazdi.. a vysledok sa rychlo dostavil. Dokonca niekedy sa stane, ze ak sme velmi roztuzeni, staci spravit par pohybov a orgazmus je na svete.
Prajeme Vam v tomto vela stastia...

loly

holky vy tu mate problemy ://..trapi vas ze nestriekate??..,mna trapi,ze sa vobec nespravim :((..este ani jedinykrat..víem,ze je to najlepsie,ked sa uvolnim,atd..ale ako to mam urobit??..co mam urobit preto,aby ma priatel spravil??..pls