Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
AHOJTE VšETCI.............
Tie jamky vôbec ale vôbec nič neznamenajú či holka strieka alebo nie. Tie jamky majú holky preto lebo v ich okolí sú ladviny a tak sa formuje koža.
KTO BY CHCEL VEDIEť VIAC O MOKROM ORAZME NAZýVAMý Z ANGL. SQUIRT NECH MI NAPíšE MOJE HOLKY DRAHé MOJA ADRESA JE Samotar3@azet.sk
chlapi ja chcem striekat,este som nikdy nestriekala v zi vote a mala som uz niekolkych chlapov
zeny ,ja zboznujem ked zena strieka
heh my muži to milujeme, teda aspon ja :-) Ja to rád papám :-)
aj mne sa to pár krát stalo ba dokonca včera ale neviem čo si o tom myslel dotyčný dosť som ostala v šoku či vie čo sa stalo alebo či si nemyslel, že som sa pocikala bolo mi to dosť trápne ale na druhej strane ja som si to užila a to bol aj dôkaz.baby myslíte,že to je mužom nepríjemné??
Som rada,že je viacej žien ,čo strieka,verím im ,že sú šťastné pri milovaní a majú z toho božský pocit,aký zažívam AJ JA.
Ja som mala sex celkove so 7 chlapmi za svojich 33 rokov,striekala som pri 3 chlapov-ale iba vtedy,keď som na nich sedela-a to ostala po nás potopa,ďaľší ma urobil prstami-tieklo mi to dole stehnami,ale iba ten jediný ma dokázal urobiť prstami a tí zvyšný traja ma nevedeli urobiť/asi sa viac starali o to,aby sa oni urobili/.Ale prišla som na to,že chlap,ktorý sa mi oddal,striekala som.
baby a vy striekate? ake to je? i ja to chcem zažiř
ano Pipo69 máš pravdu,pri sexe ak sa oddáme jeden druhému,dostaví sa aj želaný úspech a to striekam ako divá,všetko okolo mňa je mokré
ano Pipo69 súhlasím s tebou,že sexu sa človek musí oddať celý a potom sa dosiahne želaný úspech a šťastie a tie ženské výstreky sa dostavia