Mokrý ženský orgazmus

Ucitel

AHOJTE VšETCI.............
Tie jamky vôbec ale vôbec nič neznamenajú či holka strieka alebo nie. Tie jamky majú holky preto lebo v ich okolí sú ladviny a tak sa formuje koža.
KTO BY CHCEL VEDIEť VIAC O MOKROM ORAZME NAZýVAMý Z ANGL. SQUIRT NECH MI NAPíšE MOJE HOLKY DRAHé MOJA ADRESA JE Samotar3@azet.sk

mária 111

aj mne sa to pár krát stalo ba dokonca včera ale neviem čo si o tom myslel dotyčný dosť som ostala v šoku či vie čo sa stalo alebo či si nemyslel, že som sa pocikala bolo mi to dosť trápne ale na druhej strane ja som si to užila a to bol aj dôkaz.baby myslíte,že to je mužom nepríjemné??

gabika0123

Som rada,že je viacej žien ,čo strieka,verím im ,že sú šťastné pri milovaní a majú z toho božský pocit,aký zažívam AJ JA.

marhulienka

Ja som mala sex celkove so 7 chlapmi za svojich 33 rokov,striekala som pri 3 chlapov-ale iba vtedy,keď som na nich sedela-a to ostala po nás potopa,ďaľší ma urobil prstami-tieklo mi to dole stehnami,ale iba ten jediný ma dokázal urobiť prstami a tí zvyšný traja ma nevedeli urobiť/asi sa viac starali o to,aby sa oni urobili/.Ale prišla som na to,že chlap,ktorý sa mi oddal,striekala som.

gabika0123

ano Pipo69 máš pravdu,pri sexe ak sa oddáme jeden druhému,dostaví sa aj želaný úspech a to striekam ako divá,všetko okolo mňa je mokré

gabika0123

ano Pipo69 súhlasím s tebou,že sexu sa človek musí oddať celý a potom sa dosiahne želaný úspech a šťastie a tie ženské výstreky sa dostavia