Mokrý ženský orgazmus

gabika0123

ano Pipo69 súhlasím s tebou,že sexu sa človek musí oddať celý a potom sa dosiahne želaný úspech a šťastie a tie ženské výstreky sa dostavia

gabika0123

ano Pipo69 súhlasím s tebou,že sexu sa človek musí oddať celý a potom sa dosiahne želaný úspech a šťastie

Pipo69

Drahý pán učitel. Myslím, že si nevšímaš holky... A ano, je to po angl. tzv squirt a tie jamky na chrbte sú tzv. squirt jamky, ešte podrobnejšie sa to vysvetliť nedá...Tie jamky nemá každá holka... A drahá digi, tie jamky sa nachádzajú niekde v okolí ladvín na chrbte, sa kukni do zrkadla a vystri sa. Ak ich nemáš, neznamená to, že nedokážeš dosiahnuť dokonalý orgazmus. Najpodstatnejšia vec pri milovaní je Tvoja psychická pohoda a absolútna vyrovnanosť a potom je to na tvojom priateľovi. Lebo sex je o ničom, ale skúste sa milovať celým telom a dušou a to je krása :) S priateľkou to dokážeme tak, že lietame v oblakoch :) Nechcem aby ste to brali akože sa chválim...toto je moj názor a vlastná skúsenosť. Tak veľa šťastia.

Ucitel

AHOJTE VšETCI.............
Tie jamky vôbec ale vôbec nič neznamenajú či holka strieka alebo nie. Tie jamky majú holky preto lebo v ich okolí sú ladviny a tak sa formuje koža.
KTO BY CHCEL VEDIEť VIAC O MOKROM ORAZME NAZýVAMý Z ANGL. SQUIRT NECH MI NAPíšE MOJE HOLKY DRAHé MOJA ADRESA JE Samotar3@azet.sk

digi

preco ma tu vsetci ignoruju????povezdte mi o jamkach...to je pre mna do buducna...mam 18 a chcem to stihnut este...tak???ake jamky????