Mokrý ženský orgazmus

jovana

samcek:
boze bud uz ticho... ved to je uplne vidno ako by si sa s nim chcel stale iba hadat... uz tu neni.. uz sem nepise tak daj s tym pokoj.. ved si nechcel prave to? si trapny, 100 prispevkov za sebou len o tom aky tosho je a ake je super ze uz vypadol odtialto... waw super, vsetci to uz vieme tak sa ukludni a nerob tu zo seba sasa...

samček

TosHo nielen si omyl prírody,ale ešte k tomu máš zápal v rozkroku,nevieš sa ovládať,potrebuješ si zvýšiť testosterón-si impotent,máš dlhodobo upchatý nos,máš zhrubnuté paty,suché a polámané vlasy a ešte k tomu diabetik.Bože Ty si chudáčik,budem Ťa už iba ľutovať!A ešte nezabudni založiť tému pre gayov,lebo tie predchádzajúce si založil sám a na GAYOV zabúdaš!

samček

ToSho napísal som Ti viackrát:venuj sa témam GAYOV alebo so svojimi miláčikmi si založ novú tému ako to si máte strkať do zadku!

gomez1

:)))))))) moji zlatí chrumkaví, ja som ešte pri sraní nestriekal :))))))
TosHo, najviac ti ten tvoj bod G poškrabkajú asi zle pohryzené oriešky, a možno také statné 2-dňové lečo za predkožkou...

samček

TosHo vo svojom príspevku si sa snažil presvedčiť nás zdravých mužov o super sexe medzi mužmi a ženy si nazval ožraté hlupane na disco!Ty si ale chudáčik úbohý!Ako možeš všetky ženy hádzať do jedného vreca?Nech sa vyjadria aj ženy.