Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
samcek:
boze bud uz ticho... ved to je uplne vidno ako by si sa s nim chcel stale iba hadat... uz tu neni.. uz sem nepise tak daj s tym pokoj.. ved si nechcel prave to? si trapny, 100 prispevkov za sebou len o tom aky tosho je a ake je super ze uz vypadol odtialto... waw super, vsetci to uz vieme tak sa ukludni a nerob tu zo seba sasa...
niekto tu teda gayov fakt nema rad...
TosHo nielen si omyl prírody,ale ešte k tomu máš zápal v rozkroku,nevieš sa ovládať,potrebuješ si zvýšiť testosterón-si impotent,máš dlhodobo upchatý nos,máš zhrubnuté paty,suché a polámané vlasy a ešte k tomu diabetik.Bože Ty si chudáčik,budem Ťa už iba ľutovať!A ešte nezabudni založiť tému pre gayov,lebo tie predchádzajúce si založil sám a na GAYOV zabúdaš!
ToSho napísal som Ti viackrát:venuj sa témam GAYOV alebo so svojimi miláčikmi si založ novú tému ako to si máte strkať do zadku!
TY JEDEN ĽUDSKÝ OMYL PRÍRODY!
Aj ja som rád, že už nediskutujem s bandou primitívov :D
TosHo som rád,že si z tejto témy vypadol.Radšej sa venuj problematike GAYOM!
:)))))))) moji zlatí chrumkaví, ja som ešte pri sraní nestriekal :))))))
TosHo, najviac ti ten tvoj bod G poškrabkajú asi zle pohryzené oriešky, a možno také statné 2-dňové lečo za predkožkou...
TosHo vo svojom príspevku si sa snažil presvedčiť nás zdravých mužov o super sexe medzi mužmi a ženy si nazval ožraté hlupane na disco!Ty si ale chudáčik úbohý!Ako možeš všetky ženy hádzať do jedného vreca?Nech sa vyjadria aj ženy.
na druhej strane, popisovat tu aky je super sex s muzom do tejto temy naozaj nepatri...