Mokrý ženský orgazmus

obhjc

kazdy ma pravo vyjadrit svoj nazor. aj gay aj heterosexual. a co keby heterosexual povedal ze nema rad ked zena strieka? hovorili by ste mu aby odisiel z fora? na druhej strane je pravda ze toshov nazor je trochu irelevantny kedze je gay a teda sa ho to netyka...ale bolo to celkom vtipne:).

TosHo

SAMČEK: A ty tvrdíš, že nie som normálny? Ja som človek ako každý iný...a nikoho sa tu nesnažím o niečom presviečať...

samček

Pre Tosho:poprosím Ťa,aby si svoje gayovské názory prezentoval na inom diskusnom fóre a nie medzi normálnymi ľuďmi,kde sa snažíš nás presvedčiť normálnych a zdravých ľudí,aké to je perfektné medzi 2 chlapmi v sexe.Ty si fakt riadne mimo diania.Úplne mimo!Ak si gay,tak sa venuj gayom!

TosHo

No tak to aj vážne je, ale pokiaľ nevyskúšaš neuveríš...počul si už o mužskom bode G? Tak práve tento bod sa pri análnom sexe stimuluje...a to ti poviem, že je super sex....nie len pretiahnúť nejakú ožratú hlupaňu na disco :)

gomez1

:)))) TosHo, ty si ma fakt pobavil, tak ženský výstrek sa ti hnusí ale nakladať to chlapom do sráku je gustiózne!:)))))

TosHo

Ďakujem Jovana, stále som veril, že sa tu nájde aj niekto inteligentý...a nie iba samí zakomplexonaní ľudia, čo urážajú druhých, preto, aby si dokázali akí sú zaujímaví...