Mokrý ženský orgazmus

dfad

Tu je téma, v ktorej si môžem vyjadriť svoj vlastný názor a aj som si ho vyjadrila. Tak ako ty .Nestotožňuj ma laskovo s inými prezývkami. Je to moj nazor a vyjadrila som si ho tak isto ako ty. Ja ti ten nazor neberiem, tak ho neber ani ty mne, chudera. A nech to je akokolvek prijemný brutalny ograzmus (to ti neberiem), ale je to proste N.E.CH.U.T.N.E. !!!

helenkasexica

dfad,ikoo,micacica,jovana asi sa skrryvate pod 1 menom lebo vase nazory su absurdne homosexualne,uplne suhlasim so samcekom-je to asi normalny chlap a assi vie co je to sex medzi muzom a zenou a poprosim nabuduce pouzivajte slusne vyrazy lebo aj to svedci o vasom IQ,tu je tema o mokrom zenskom orgazme a ja som to zazila a zazivam a je to super skvele

Pipo69

akože nehnevajte sa všetci ale už ste s tým totálne trápni, dokedy to tu budete ešte omielať dookola??? Šak si založte tému o buzerantoch. Konečne sa venujte téme, šak je zaujimavá

moja tiez

Moja priatelka strieka stale ked ma orgazmus..je toho vela a ja si myslim ze to je to najkrajsie co na tomto svete existuje ked vidis ako tvoja partnerka upada do orgazmickych vysin a mas o tom dokaz:P

samček

Jovana sa staraj sama o seba a šašom nazývaj seba alebo svojich blízkych príbuznych.Keď sa ja nestarám o Teba,tak ani Ty svoje zuby nepoužívaj proti mne. JASNÉ!