Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
pre samceka:
vidno ze si moj prispevok nepochopil, ale vy chlapy ste natvrdly ze ani humor nepochopite a toho smajla za tym odkazom pre teba, ale ako som povedala.. clovek bez zmyslu pre humor nie je človek alebo je suchoparny, namrzely na vsetkych a naokolo a s takym by som sa nikdy do reci nedala...mimochodom aj ja mam s priatelom pravidelny pohlavny styk, mimochodom,nevadi mi ked mi niekto povie lesba, len sa nad tym zasmejem na takychto forach by som nic ine necakala(humor), a ku tomu orgazmu, pocula som ze tie mokre orgazmy su vraj najskvelejsie preto mi pride luto ze ich nemam ale naopak vsade naokolo striekat rozne stavy to mi nepride po chuti...
no podla mna je to normalne...ale asi by som sa chvilu hanbila keby sa mi to stalo...ale niektorych muzov to aj vzrusuje
Odkaz pre dfad,jovanu,micacicu.Na vaše ďaľšie príspevky nemám chuť reagovať,lebo ste úplne mimo.A ste TRÁPNÍ!!!Ale SUPER TRÁPNÍ!
Pre slovenku22:ja Ťa nenazývam lesbou,lebo Ťa nepoznám,nemožem niečo tvrdiť,keď to nemám overené.Potom ani nemá význam TI VYSVETĽOVAŤ,že nie som gay,ale normálny zdravý chlap,ktorý má s priateľkou pravidelný pohlavný styk a pri pomyslení,že chlapi si to robia medzi sebou sa mi dvíha žalúdok!Tvoj príspevok Ťa sám ohodnotí:na jednej strane Ti je ľúto,že nestriekaš a na druhej strane je to pre Teba nepríjemné!ALE VEĎ SI TO EŠTE NEZAŽILA.Ty si ale trápna.
ja si tiez myslim ze je samcek gay:D a nemam mokré orgazmy coho mi je luto no obcas mi to pride trosicku neprijemne vsetko naokolo ostriekat, mne by sa to nepacilo... ja mam rada moj orgazmus taky aky je... bez roznych staviciek...
helenkasexica
ja sa nepotrebuejm skryvat za milion nickov.
za svoj nazor sa nehanbim ;) a do tvojho ti nefrflem tak prosim...
ja som to tiez zazila a je to super :)
to je vse
tak to je pekne nechutné !!
ale no, damy, pani, nehadajte sa uz. pozrite si radsej toto. www.youtube.com a povedzte mi ze neni uplne skvely:)))
a keby bol môj nazor homosexuálny tak by sa mi to samej pačilo na ženach asi ne? Si dosť mimo pipka. Nemýl si dojmi s pojmami.