Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
pred tyzdnom, preklep
veru ze som ho zazila... asi pre dvoma tyzdnami, islo mi priserne na cikanie a potom to prislo najkrajsi orgazmus na svete a vo vani s mojim priatelom, na valentina, iba samcek nechapem co robis v tejto teme ty, vies ty taky urcite nikdy nezazijes kedze ne si zena ( aj ked sa chovas tak)
bavte sa o teme a netrepte somariny
Slovenka používaš pekné výrazy,svedčí to o Tvojom IQ.Radšej prejdi k téme:ak si nezažila mokrý orgazmus,tak sa prihlas,možno ,žeho konečne zažiješ a budeš kľudnejšia.
zapoj do toho vsetky sily a sup do analu, neboj sa toho:DDDD
ti asi nestvrdne kym niekoho nepourazas, co? :D HAHAHA
odkaz pre samceka! - v KE je miesto kde ziju retardovany na mozog ale oni su este v pohode, ty by si medzi nimi vynikal lebo si spadol a poj... sa ti to v hlave teplucky moj zlaty, netrap sa s tym ak si gay tak ti s tym pomozem, poradim neboj sa. mam rada gayov a jedneho mam aj kamosa, takze nemaj straaach.
Odkaz pre Slovenku:V Blave je volné 1 miesto na psychiatrií.Príď tam čím rýchlejšie,pre istotu Ti to budem rezervovať!
ty vies iba do traposiek nadavat;) co? musis mat posledne slovo cooo? ty truhlik betariskovy...:D do gayov som ti nenadavala, iba utahovala si z teba ako sisi utahoval z ineho:D a do slepych preto lebo si vazne slepy a nevsimol si si moj nazor k tejto teme, cmukes!aloha
Slovenka Ty vieš iba somariny trepať,raz mi nadávaš do slepých,predtým si mi nadávala do gayov,TY si fakt trápna.Daj sa vyšetriť!