Mokrý ženský orgazmus

slovenka22

som z Prešova:P mimochodom.. a ty si urcite namysleny blavak, nemylim sa? ci som pekna tak to sa musis spytat ludi ktorých poznam :) ale som;), sory za sebavedomie, ale kazdy by ho mal mat:) a chuda rozhodne nie som, mam kypre tvary aby sa na zenu lepsie pozeralo a nevyzerala ako anorekticka, aj mna tesi ze sa tesis na moje prispevky lebo vidim ze vzdy odpisujes , CMUKY CMUK!!!

samček

Potešilo ma ,že čakáš na moje príspevky.A po zadku sa pobuchaj sama,ja o Tvoj zadok NESTOJÍM.Cmuky,cmuky,cmuk!

slovenka22

A vies o tom ze ja mam pri tvojich príspevkoch tiez super naladu?:) ja sa tu smejem od zaciatku a chichotam sa co uvidim zasa za prípadny príspevok od teba, ako vidim nezmenil si sa a to ze si odpísal svedcí o tvojom nízkom IQ, a to ze ci som z KE,BA,BB z bohviekadial to toho ti je houby:) a naco by si sa stretaval, chces ma pobuchat po zadocku? :P :D:D:D nerob tu trapne fopá a neodpisuj, cmuk

samček

Na to jediné sa zmožeš úboha Slovenka22-na nadávky.Asi Tvoje IQ je veľmi biedne na tom.Normálne Ťa začínam ľutovať chuderka.Používaš výrazy ako debil,zaostalý,gay a pod. čo svedčí o Tebe aká si!Už Ťa beriem s úsmevom na tvári,keď čítam Tvoje príspevky aspoň sa zasmejem,rozveselím amám super náladu.Prajem Ti pekný deň!

slovenka22

furia! ako co teba do toho???chapes ze tu ide o to, ze sa urazil lebo som si z neho utahovala ze je gay, ja viem ze nie je ale on je tak prisprostaly ze sa chce hadat a nikto nechce mat posledne slovo:P ( alebo samcek to sa hras aj pod inymi nikmi?) inak netrepem somariny, vazne som zazila orgazmus na valentina a presne striekaci a samcek kedze mas nad 30 a hadas sa tu so mnou ci ho fakt mam alebo ne tak ako sory ale TY SI V TEJTO TEME NAJTRAPNEJSI!!! co do mna vidis ci som mala orgazmus? nevidis! a mal by si mat rozum stary cap, najdi si forum ktoré je pre teba vhodnejsie - FORUM PRE DEBILOV a ZAOSTALYCH! si sa nasiel! objavil si svet ze niekto prejavil zaujem o to co hovoris!co keby si bol ten mudrejsi, kedze si starsi - a neodpisoval uz ??? :) a ty furia - strc sa krava

furia

neviem oco ti ide slovenka samcek ti chhce ovedat abi si debatovaala o mokrom orgazme u zenach a ty si s neho strielas

samček

Pre Slovenku:Aha,vraj pred týždňom,či dvoma,nikdy nič a odrazu ani nevieš kedy,riadne trepeš 2 na 3.Nemam 10 ani 15,či 20,ani 30 rokov,mám už niečo za sebou,trepeš somariny.Ti si fakt mimo.Nad Tebou sa človek musí iba zasmiať!