Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
pri sexe som striekala-bolo to prekrasne
hoska daj si do vyhladávača nový čas pre ženy (lesk.sk) a v zakázaných stranách nájdeš článok: Vyvrcholte ako on. A tam sa všetko dozvieš, papa
:((( neboj je to ten orgasmus, ja som ho síce nezažila ale včera som čítala článok ako ho dosiahnuť. Ževraj budem mať pocit akoby sa michcela čúrať ale to je ono, niektoré baby si myslia že sa počúrajú a držia to ani nevedia že je to mokrý orgazmus, choď pred tým na zýchod a budeš si istá že to nie je moč ale to čo to má byť. Ja sa to strojím tiež vyskúšať. papa
Ak strieka žena,som maximálne spokojný.
ja mam napriklad taky pripad ze sa dokazem urobit iba vtedy ak tiez sedim na chlapovi, je to zaujimave ale iba pri tej jedinej polohe to dokazem:)
aj ja striekam a to je najkrajsie co som zazila v zivote,ale nie pri vsetkych chlapoch sa to da,iba pri tom striekam co sa snazi mna urobit a nemysli iba na seba a iba v jednej polohe to dokazem,ked sedim na chlapovi ako na konikovi a jeho ud cely vnikne do mna,to je vtedy super a ja jazdim ako divoka selma a on si ma pritahuje rukami-ruky mi da na zadocky a jazdim ako zmyslov zbavena a potom pride zaplava okolo nas a pod nami,cista potopa-SUPER,ZBOZNUJEME TO OBIDVAJA S PARTNEROM,PRAJEM VAM VSETKYM,ABY STE TO ZAZILI!!!
to nema nikto podobnu skusesonst??
citala som nieco o tom ako sa k tomu dopracovat a tak som to skusala a natrafila som na nieco okolo coho mozem krutit prsom a je to dost citlive a po asi 10 minutam som vystriekla asi ked to bolo ono lebo cely cas som mala pocit ze sa pocuram tak si niesom ista ale problem je v tom ze si niesom ista ci to bol orgazmus lebo som sa pri tom necitila nejako obzvlast dobre, predtym som mala klitorialny orgazmusa bolo to uplne ine, uzastne...je vaginalny orgazmus taky slaby alebo to co som mala nebo orgazmus?? dakujem sa vase narory