Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
neviem ako to funguje tak ak tam niekto je tak poradte
no vlastne mala som dvoch partnerov, jeden to robil inym sposobom a ten terajsí tiez inym sposobom:) ale ako sa vravi ,,ked ho milujes nie je co riesit,, na predosleho sa vsak nehnevam:D aj on bol skvely, myslim ze kazdy ma svoje muchy ako na to;)
Máš pravdu Misinka,nemá význam s ňou ďalej komunikovať.
Misinka a prečo si mala iba raz?Bol to iný chlap?Alebo si mala pomer s viacerými a iba pri jednom si striekala?
pride mi vzrusujuce ked zena strieka, ja mam partnerku ktorú dokazem spravit klitorisom :( skoda no, ale vzdy lepsie ako nic.. ale to to je brutal
ja som mala raz v zivote tento orgazmus a bol najuuuzasnejsííí na svete:) recept neviem - bolo to éňo ňúňo
samcek mal by si mat aspon ty rozum prestat sa natahovat s dajakou klamarkou:D ci sa ti paci alebo co? a preco sa tu nebavime o tej teme?
ty moj vychodňarik:)
Ahoj samcek, nie len s tebou sa zahravam... :) :) :)
Ahoj Slovenka 22:nie som blavak,ale VYCHODŇAR,máš asi 22 rokov,prešiel som všetky Tvoje príspevky a písala si,že nie si veľmi pekná a si vraj chudá.Klameš ostatných alebo sa s nimi len zahrávaš ,tak ako so mnou?