Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mokrý ženský orgazmus

del12

Preboha baby, nežente sa za niečím, co može mat len jedna z mala.
Normálny orgazmus nie je o nič horší ako ten mokrý.

minuska

mne sa vzdy sniva ze mam mikry orgazmus total vsetko nadhera a ironiou je ze malokedy mam aj normalny orgazmus nie to este takyto... co je smutne

sexiica

A ja striekam ako striekacka!Muži su zo mna hotoví!Tí čo ma mali v posteli ma stále chcú aby som si to s nimi rozdávala! Normalne ich ostriekam a je pod nami potopa,vsetko mokré.Ak by som bola devka mohla by som sa tým živit,ale devka nie som tak sa tým neživim.Niektori chlapi mi navrhuju aby som s nimi sexovala a budu mi za to platit to co si zapytam ale ja nie som kurva tak na to kašlem.

66666

beresova,asi pre to neurobi pretoze ty si rýchlejsia.Inac,me sa to este nikdy v živote nestalo,a to sme spolu 12rokov.

dia-kocka

janaberesova zalezi to tiez od toho v akej polohe to robite,ked tvrdis ,ze ty sa stale urobis a on sa neurobi,to asi preto ze ty na nom sedis a jazdis a on iba lezi.a to ze sa urobis- striekas?ide z teba taka lava tekutiny ako zo mna?Skus sa nechat obrabat tym svojim chlapom tak ze ty budes pasivna a on nech do teba vraza na doraz a uvidis vysledok,ze sa urobi,ale nech busi do teba rychlo a prudko.ak ti mozem este poradit skuste to v polohe,ze on je na tebe a ty mas nohy spolu alebo podobna poloha ale zozadu,bud si ista ze sa zarucene urobi

janaberešová

Ja s mojim priatelom mame sex uz velmi davno a jemu stale stoji ked hovorime o vasnivych veciach a musime no vi viete co potrebujeme navzajom sex a pri tom je mi tak fajne citim sa ako keby som bola v siedmom neby proste je mi uzastne.

janaberešová

Prosiv vas chcela by som sa spitat ze ked mam pohlavny stik s priatelom tak jak to je mozne ze ja sa pri kazdom sexe spravim a on nie.