Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
Preboha baby, nežente sa za niečím, co može mat len jedna z mala.
Normálny orgazmus nie je o nič horší ako ten mokrý.
mne sa vzdy sniva ze mam mikry orgazmus total vsetko nadhera a ironiou je ze malokedy mam aj normalny orgazmus nie to este takyto... co je smutne
A ja striekam ako striekacka!Muži su zo mna hotoví!Tí čo ma mali v posteli ma stále chcú aby som si to s nimi rozdávala! Normalne ich ostriekam a je pod nami potopa,vsetko mokré.Ak by som bola devka mohla by som sa tým živit,ale devka nie som tak sa tým neživim.Niektori chlapi mi navrhuju aby som s nimi sexovala a budu mi za to platit to co si zapytam ale ja nie som kurva tak na to kašlem.
zeny a muzi podelte sa so svojimi skusenostami ohladom mokreho zenskeho orgazmu
janaberesova preco si sa neozvala?nieco si zacala a nedokoncila!
beresova,asi pre to neurobi pretoze ty si rýchlejsia.Inac,me sa to este nikdy v živote nestalo,a to sme spolu 12rokov.
janaberesova zalezi to tiez od toho v akej polohe to robite,ked tvrdis ,ze ty sa stale urobis a on sa neurobi,to asi preto ze ty na nom sedis a jazdis a on iba lezi.a to ze sa urobis- striekas?ide z teba taka lava tekutiny ako zo mna?Skus sa nechat obrabat tym svojim chlapom tak ze ty budes pasivna a on nech do teba vraza na doraz a uvidis vysledok,ze sa urobi,ale nech busi do teba rychlo a prudko.ak ti mozem este poradit skuste to v polohe,ze on je na tebe a ty mas nohy spolu alebo podobna poloha ale zozadu,bud si ista ze sa zarucene urobi
ludia ja som striekala pri sexe,aauu to bolo super ,konecne som stastna