Mokrý ženský orgazmus

helus

citim steba skodoradost on sam priznal ze je slaby a kurvu uz nema ja som tiez mohla mat inych ale ja svojho muza lubim a teraz je to nadherne aj pred chvilou to mal a teraz buva ako babo a prajem ti vidiet aky je stastny ked mu ostrekam aj tvar

helus

trepes somariny to som ho nepritahovala 23 rokov ja som v posteli ta co vzdy chce on je lenivy a ty mas mokro ha ha ha nic vzlom ha ha ha

helus

no ja si ho viem spravit aj sama moj muz nema v posteli ziadnu fantaziu a ked som mu zistila neveru cudovala som sa preboha co chcel s tou druhou robit ked ja som sa musela uspokojovat dotial sama a pekne som mu to ukazala

lolita22

akym zazrakom si odrazu dosiahla ten mokry orgazmus a po tak dlhej dobe? to ako odrazu narazil na bod g? alebo ti bol nebodaj neverny? - lebo to sa vraj stava

helus

somm vydata23rokov nikdy som orgazmus nemala ale nieco sa stalo,,,,teraz mam mokry orgazmus pri kazdom styku a verte ze teciem ako cisterna je to nadhera a moj muz je stastny nikdy som nerobila oral teraz som bez neho hotova chcem ho stale on mi pomohol k tomu vsetkemu preco som nato neprisla skor