Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
kto chce vyriešiť tento problém nech sa zaregistruje a napíše....
www.janci.hostujem.sk.
je to normalne ze kes mam sex taksa neurobim? ale zasa sa spravim samam ale iba vonkajsi orgazmus
hej, ja.
tu aj nekto strieka?
chlapi vy ste vsetci pokakany,bojite sa ma ,bojite sa mat so mnou sex?
co mam robit aby som striekala?ktory chlap ma tak dokaze urobit?
vcera sa mi stalo prvy krat... postriekala som si dokonca vlastnu tvar, ja z toho nechapem. Taka som happy, ze som sa musela pochvalit
no vidis o com je sex?
som vydata 23 rokov sex u muzovej strany nic moc a nasla som mu sms a povedala som si dost stala sa so mna tigrica v posteli ja neviem ci od strachu ze ho stratim alebo co uz pol roka po tej sms mam mokry orgazmus pri kazdom milovani neviem preco som to nemala doteraz ale teraz chcem sex kazdy den stale mam malo a to mam42 rokov a mojmu sa to tak paci ze pozera ako to somna ide oci mu ziaria a ja mam pritom jeho v ustach a on mi to robi prstami dokonca mi povedal kde si to robila doteraz takze ta sms nam aj pomohla dik ty vydata flandra aspon viem co je to slast zo sexu ja si to viem spravit aj sama ale muzske telo je len telo teraz svojho muza milujem viac viac ako ked som mala 19 a on salie oral som mu nikdy nerobila ale tak som sa zlakla ze vsetky zabrany su prec sme teraz stastny a on my vlastne teraz ani nestaci ale ja mu neveru nevratim lubim ho coraz viac a viac pisali ze mok. orgazmus ma tak 1 zena z 500 urcite ho ta flandra nemala
chcem striekat!ako na to?poradtemi pjosim