Ahojte!
Chcela by som sa opýtať,či je tu niekto,kto má skúsenosti s touto poruchou.Psychiatrička mi ju včera diagnostikovala a dostala som stabilizátory(plus už dlhšie berem antidepresíva)a neviem čo mám čakať.Prosím napíšte mi vaše skúsenosti,rady,hocičo.Budem veľmi vďačná.
Bipolárna porucha
pre Jelly: rovnako aj mojmu diagnostikovaniu BAP predchadzala tazka depresia (pobyt na psychiatrii). Az po troch ci styroch rokoch od jej prepuknutia som zacala brat Contemnol. Na depresiu beriem Seroxat. Zivot s BAP je castokrat smutny; na mna to prichadza najma vtedy, ked krasny euforicky stav zrazu praskne ako balon. Vtedy som zmetena z toho nahleho prechodu medzi jednym a druhym stavom. Raz je energie kopec a inokedy nie je ziadna. Myslim, ze toto je ten najvacsi problem pri BAP.
PROSIM TOUTO CESTOU ADMINA, ABY ZACAL OKAMZITE BLOKOVAT PRISPIEVATELA MENOM \"JANIK\" JE TO NEBEZPECNY TVOR, KTORY SA SARLATANSKYMI PRAKTIKAMI SNAZI LUDOM S VAZNYMI - DOKONCA DUSEVNYMI CHOBAMI!!! - NAAHOVORIT NA LIECBU AKUPUNKTUROU (na ktorej iste zaraba) SVOJIM SPRAVANIM MOZE TAKTO NAVODIT TAZKE UBLIZENIE NA ZDRAVI DANEHO JEDINCA. v ZMYSLE TRESTNEHO ZAKONA MU TEDA HROZI V PRIPADE USVEDCENIA AJ TRESTV ODNATIA SLOBODY!!!!
v poslednom-januar-cisle Moje zdravie -maju to v lekarni bud za poplatok alebo zadara, tak tam je clanok o bipolarnej poruche.
Ma to moj pribuzny a preto Ti mozem poradit NEPI ZIADEN ALKOHOL!!!!!!!!!!!
janik,ktore organy su tie,co ovplyvnuju psychiku? prosim,napsis nam o tom viac,aj ja by som potrebovala vediet,co podporit a pomoct tak aj psychike.
dakujeeem.
Ja som takmer pred rokom bol uplne mimo bola to mania, najprv velkolepe myslienky a plany - urobil som marketingovy plan ako urobit najvacsiu spolocnost na svete! :) az som sa dostal na psychiatriu o pol roka na to prisla depresia, teraz presiel dalsi pol rok som na lithiu a zyprexe dlhodobo ako som tak cital, tak tie cykly sa mozu vyskytovat rocne, pol rocne, po niekolkych rokoch a mozno iba raz! dufam, ze ja a aj vy vsetci ste tou vynimkou, kde sa to vyskytne len raz za zivot... Na nete som vycital, ze priciny su nezname hoci rodicia a lekari spolu pripisali vinu marihuane, kt. som fajcieval... Drzim vam vsetkym palce. Tu su nejake linky o chorobe. www.centrumzdravia.sk