Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lindynette 30? Dobrý sluha, či zlý pán?

paflinka

chcela som sa vas opytat kedy zacne tato natikonecepcia ucinkovat na to aby som mohla matr styk bez kondomu ? je to bezpesne uz do 10 dnoch ?

lusia123

Ja som práve dobrala balenie na prvý mesiac a som veľmi spokojná. Žiadne bolesti hlavy, nepribrala som ani deko, dosť som sa obávala aj že sa zníži chuť na sex, ale ani to sa nestalo, nemávam ani výkyvy nálad...ešte uvidím, čo bude s tou pleťou. A musím poznamenať, že sa mi mierne zväčšili prsia, teraz sú také plnšie. Jediné, čo mi vadí je slabé špinenie, ale to sa objavuje vždy počas prvého mesiaca brania hocakých tabliet a potom sa stratí. Zdá sa mi ale, že mi mierne puchnú nohy, mám však dosť sedavé zamestnanie a tak to nemusí súvisieť.
Myslím, že pre každú ženu je to individuálne, takže sa oplatí vyskúšať a skôr či neskôr trafíš aj tú svoju značku.

n1cky

ja berem lindynette 30 tri stvrte roka a som s nou vrcholne spokojna.bolesti ziadne,menstruacia iba tri dni a slaba,chut do sexu mam stale a nepribrala som.neviem ale kde ju kupujete ja platim na tri mesiace 660 korun co je asi najmenej jak t pozeram.

leerka

teda ja mam s lindynette 30 len zle skusenosti..... predpisali mi ju toto leto, lebo prva hak mi zacala robit neake problelmy..ale tato?nieco strasne, brala som ju iba 3 meiace, ale povedala som dost.bolela ma hlava a tie nalady, to bolo strasne, len tak z nicoho som zostala smutna, zduta, nechcelo sa mi s nikym bavita bola som nervozna....... ale npribrala som a ani nic podobne....... ale teraz mam par dni zase inu hak, tak dufam, ze tato bude v pohode, ved za nu platim dost.....