Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lindynette 30? Dobrý sluha, či zlý pán?

leerka

viem, ze nemusi moje telo reagoat takisto ako tvoje.... no ja som tiez navrhovala priateloci, ze by sme buduci rok mohli skusit babeno, lebo teraz to bolo aj aktutalne, brala som totizto antibiotika a kedze znizuju ucinnost hak, tak som mylsela , ze som aj tehotna, lebo menzes ziadny, ale tak nic, tehotna nie som, ale normalen by som sa aj radovala, sa mi pacilo ako priatel reagoval, ze by sme sa postarali, vychovali, prostriedky na to mame a tak stavba domu by sa musela urychlit, tak preto som rozmyslala nad vysadenim.....ale o tom sa porozpravame buduci rok niekedy..... a sa ti ani necudujem ze ste hned utekali do lekarne, ved ste si este na to nezvykli, ale neboj, casom si uvedomite, ze tam netreba behat a ze babenko uz chcete, tak vam drzim palce.... a teda zatial sa nepodarilo, ze?

mbabulkam

leerka to nemozes brat tak ze aj ty budes mat taketo stavy:)mas ine telo a tak...a koli comu ju chces vysadit?my s priatelom sme sa rozhodli ze by sme chceli babo a mala si vydiet tu komediu ked sme uz akoze isli na to a ked bolo po vsetkom ja som normalne chytila paniku a utekali sme kupit tabletku po no takze som pochopila ze asi to este chce cas

leerka

MBABULKAM to si ma aj vydesila teraz normalne, ja uzivam hak uz styri roky a mozno by osm ju chcela buduci rok vysadit, ale ese neviem, sama sa rozhodovat nemozem......ale no ak budem mat taketo stavy po vysadeni hak , tak to bude dost blbe

mbabulkam

zvracanie asi mesiac a problemy s travenim asi dva ale bola som dost vystrasena pretoze som mla v stolici aj krv a hemeroidy to neboli ale uz to preslo dokonca som schudla asi 5 kil

mbabulkam

Brala som tuto antikoncepciu 3 roky a nikdy ziadny problem...pred 3 mesiacmi som ich vysadila a ste mali vidiet co sa dialo...traviace problemi, navaly tepla, zavraty a zvracanie, ale uz som ok tak neviem, asi si telo muselo odvyknut.

leerka

no mozme, ved ako inak,ja som z TT. tak mi napis tvoj mail a ja sa ti ozvem, idem o chvilu do prace, takze by som ti to mohla zajtra poslat.....