Zdravím Vás!
Chcela by som vás poprosit o skúsenosti s Lindynette 30, lebo nie som práve najchudšia a ani pleť neni zrovna ukážková. Tak by som chela vedieť aké súsenosti s tým máte vy!!
Ďakujem!!
Lindynette 30? Dobrý sluha, či zlý pán?
a aj keď zoberiem ešte len jednu tabletku? alebo až po tom týždni?
Po 7-dňovej pauze na menštruáciu znovu začínaš brať tabletky, takže môžeš mať nechránený pohl. styk.
ahojte ahojte cela by som sa vás spýtať či by ste mi mohli poradiť, či po tej pauze na menštruáciu môžem mat pohlavný styk aj bez kondomu? diky moc
ano, je vyhoda mat deti aj v maldom veku ....a ja nikoho nesudim, kazdy vie, co chce v zivote dosiahnut a za tym si ide, a to ze ste spolu tristvrte roka, neznamena ze vam to nevyjde, niekto je spolu pat rokov a len sa trapia, tak nech vam to klape aj nadalej, iank ak by si chcela mozme pisat aj na mail, lebotakto to kazdy cita.....ja mam leerka@azet.sk, ak chces a mas chut, tak mi daj svoju, mozme niekedy pokecat.....
ja len pre istotu:)aby bolo jasno no ale ked sa to zobere mat deti v takom mladom veku je vyhoda ...vidim to na mojej mame mala ma v 19 a teraz si uziva zivot ...chodi po dovolenkach, chatach a ver mi ze niekedy to mame akoby vymenene fakt sa niekedy sprava ako 16ka :)
ja vas sudit nejdem, to je vasa osobna vec, jeto vas zivot, my buduci stvrtok oslavime styri roky, a on ma 24 a ja o pol roka menej..... a prezili sme si toho uz straaaaaaasne moc, takze sa velmi dobre poozname, a vieme uz kedy je zle a ako sa zachovat voci tomu druhemu v akejkolvek situaciii..... a takisto pomohol on mne v urcitych veciach a teraz zasa pomaham ja jemu.... my smse itez financne zabezpeceny, on zaraba velmi slusne a poptitom zacia zakladat vlastnu firmua a ja som neake peniaze dostala, jednoducho diel ktory mi patril, je moj.....
teraz nechcem aby si si myslela ze sme nezodpovedne deti ktore sa rozhodli mat dieta po kratkej znamosti dost sme si toho spolu prezili vytiahol ma z peknej kase ked som bola na psychiatriu koli byvalemu(psychopatovi)a proste to tak citime mame kazdy za sebou kus zleho a obaja sme zaobstarany vlastnym pricinenim .
no ja mam 21 a on 25 a sme spolu tristvrte roka je to dost kratko ale sme si proste sadli....a vy to mate ako
aj mne stale doma hovoria, aky je skvely moj priatel, ano je, aj zodpovedyn , urobi co moze, pomoze ked treba...ale teraz som este aj rada, ze tehotna nie som, tiez si to neak neviem predstavit, mozno aj jeho mama by sa tesila a asi aj nasi, ti uz maju dvoch vnukov....takze by to brali uplne v pohode..... a kolko mate obaja rokov? a ako dlho ste spolu?
nepodarilo..dneska dosli jahody:Dtak bol priatel nervny z toho:Dale ja sa aj tesim si neviem predstavit taku zodpovednost ....aj ked babo by som velmi chcela ale vzdy potom cuvnem:Da aj my mame prostriedky a moja mama ta je cela bez seba by bola stastna a to som este mlada ale zasa mama ma vzdy pravdu a povedala ze lepsieho partnera by som mat nemohla:Dsi predstav ze oni si aj esemeskuju:D