Zdravím Vás!
Chcela by som vás poprosit o skúsenosti s Lindynette 30, lebo nie som práve najchudšia a ani pleť neni zrovna ukážková. Tak by som chela vedieť aké súsenosti s tým máte vy!!
Ďakujem!!
Lindynette 30? Dobrý sluha, či zlý pán?
tieto tabletky beriem uz 3 roky a vyhovuju mi...vaha normalna, ziadne vykyvy nalad, ziadne spinenie...takze odporucam:)
cawko chela by osm sa spitat po akej dobe uzivania tychto tabletiek sa nemusim bat otehotnenia ked ma piatel napusti dakujem
Ak ich už začneš užívať, tak využívaj celé trojmesačné balenie. Telo si zvyká a ty za mesiac nezistíš, či ti vyhovuje alebo nie. Musíš vybrať balenie na tri mesiace a potom uvidíš. Ja osobne som z tejto hak nepribrala. Ale každý reaguje inak. A na tvojom mieste by som sa poradila s lekárom, určite by som hak nevysadila len tak sama od seba.....
ahojte baby, aj mne ich predpísal doktor,lebo som chcela niečo dobré aj na pleť, ale hrozne sa bojím toho, že z nich prieberiem,toho sa fakt bojím najviac, chcem ich teda asi aspon na mesiac vyskúšať a zistiť, ako na ne reaguje moje telo..a ak to bude zlé, tak s nimi prestať, ale bojím sa, že potom to bude velké riziko otehotnenia? nemáte s tým skúsenosti??
Ak ich užíva pravidelne tak ako má a nevynechala tabletku, tak riziko, že bude tehotná je takmer nulové.
Dobry den, chcel by som sa spytat na jednu vec. Kamaratka uziva tieto tabletky a mali sme sex bez kondomu.Ake velke je riziko ze bude tehotna ?
Dakujem za odpoved :)
AHOJTE.uz druhykrat som zacala brat lindynette 30 a vobec s nimi nie som spokojna.prvykrat som bola strasne nervozna a vdaka tomu som aj chudla. no co sa mi zopakovalo aj druhykrat je to,ze mam strasne bolesti zaludka a som velmi hladna. a to hlavne par hodin po vziati tabletky. v noci hocikedy nespim a len sa napchavam. vdaka tomu priberam.doberiem prvy mesiac,lebo musim a pojdem si ziadat ine.
čaute baby.tak ja som začala lindynette uživať v novembri 2008. doteraz som pribrala 7 kil.zadržuju vo mne vodu celulitida sa robi aj na lytkach no niečo nenormalne.zo začiatku som vkuse plakala bola nervozna.pleť sa moc nezlepšila ani vlasy.mavam navaly tepla...začala som to brať aby sa mi upravil cyklus.aj sa upravil ale niekedy aj ked som nemala menštruaciu som mala bolesti hlavne večer.teraz idem prejsť na Yadine uvidime čo to da.dufam že schudnem... :D vela šťastia pri vybere tej spravnej HAK
Ahojte baby :) ja som sa chcela spýtať, beriem tieto tabletky 2 tyzdne a od kedy som ich zacala brat strasne ma vsetko svrbiii uuplne by som si rozskrabala ruky aj nohy do krvii je to uplne hrozneee :( je mozne ze je to z tychto tabletiek?? a mali ste aj vy neake neprijemne skusenosti s uzivanim, ci ani nie??? :) dakujem :)) papa zatial