Zdravím Vás!
Chcela by som vás poprosit o skúsenosti s Lindynette 30, lebo nie som práve najchudšia a ani pleť neni zrovna ukážková. Tak by som chela vedieť aké súsenosti s tým máte vy!!
Ďakujem!!
Lindynette 30? Dobrý sluha, či zlý pán?
Ja ju beriem dva roky a nestazujem sa,menstruacia ako hodinky(jeden z hlavnych dovodou preco berem HAK):) Vsetko funguje ako ma a sice som schudla ale pochybujem ze to ma nieco spolocne s antikoncepciou.
ahojte brala som lyndinette 2 roky a teraz si chcem dat pauzu a ostali mi tanletky na 3 mesiace a potrebujem ich predat tak ak by mal niekto zaujem tak ma kontaktujte prosim cena dohodou ale predam lacno.
dakujem
ked bola otazka myslena tak, ci je mozne ze vracias z hak. tak to by si spoznala tak, ze by ti bolo nevolno a na vracanie po kazdej tabletke do pol hodiny. nie po niekolkych hodnach. takze ju zivaj dalej, ale ak by tie traviace problemy pretrvavali, chod za gynekologom.
a ako vies ze si vracala kvoli antikoncepcii?
precitaj si letak
Ahojte... užívam Lindynette 30 cez týždeň a dnes v noci som vracala..Mám vysadiť antikoncepciu alebo si mám dať ešte dnes jednu tabletu a čakať čo to spraví?
Zdravím. ja užívam Lindy 20 skoro to iste a za 4 mesiace som schdla z 70 kg na 60 kg. ODPORUCAM. Ale zase zalezi na tom aky ma ktora zena metabolizmus. To bolo tak ze som ju uzivala prvy mesiac a som uz citila ubytok o 3 kg za prvy mesiac, tak parada. inu som nikdy ani neuzivala a nai nezmenim. NU.1
lindynette ti v tele zadrzalo vodu tak max. 4kg, takze tie 4kila si pribrala z tych tabletiek. ale zvysnych 6kil si pribrala z jedenia . z mailatonu by si tie 4kila nepribrala, lebo nezadrzuje vodu zvysnych 6 by si pribrala mozno tiez
Ja som ich brala rok a nabrala som pekných 10 kg :(...a sex som vôbec necítila...tak som ich vysadila a teraz chcem znova získať svoju postavu !..odporučili mi Maitalon-vraj stej sa neprriberá tak neskôr určite vyskúšam :D
Ja berem Lindynette 30 uz siesty rok bez prestavky.zo zaciatku ako som si HAK nasadila to bolo super, schudla som v priebehu mesiaca tri kila (v priebehu dalsich dvoch rokov dalsie tri) menstruacia mi chodila na cas, bola kratka a slaba a bezbolestna!, plet sa mi zlepsila,aj ked som nikdy nemala nejake velke problemy s nou atd.no posledne dva roky je to inak,menstruaciu mam sice presne a kratko,ale prilis slabu, len take spinenie, stale mam nafuknute brucho, padaju mi vlasy, pribrala som 12 kil,aj napriek tomu,ze som nezmenila svoje stravovacie navyky a cvicim,casto ma bolieva hlava a hlavne nemozem sa uz niekolko rokov zbavyt mykozy,taktiez ma bolievaju klby (ale to nemozem tvrdit, ze z HAK,lebo to aj predtym)a absolutne nemam chut na sex. Takze teraz ju idem skusit vysadit a uvidim kolko tychto priznakov pominie a teda za kolko z nich je naozaj zodpovedna HAK :)))