Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

ina to robíš velmi dobre a moja svagriná chodí tiež na taj či a pochvaluje to.Ale pre mna to nie je ani aerobik ani nič kde sa musi opakovat po cvičitelovi.Mozno pilates a podobne niečo ano,lebo ja som bola na tých cvičeniach no stále som sa mýlila a ked som sa naučila bola zmana,takže som sa tam len dobre nasmiala.po tom cvičení prišla iná skupina volejbalistky a tam to mi seklo,ked som hrávala voliš.To som bola v svojej koži.Lenže teraz už je s tým koniec,tak si zacvičím len doma.

ina

nie moja žiadny predklon, ukon,ja chodim už dosť dlho na rehabilitačne u nas a tam ma učia cvičiť ako si odblokavať hrudnu chrbticu a potom večer chodim do takeho klubu žien,ktore sa bud idu zblazniť od bolesti a nevedia im pomocť alebo take, ktore sa chcu trochu hybať.Cvičime tam pilatesa,trochu jogy a nakoniec take harmonizačne a relaxačne cvičenia na dušu.Takže teraz si idem urobiť kavu a potom začnem niečo robiť.

jolanka

To som rada,ze nevstavam sama,teraz idem s malym von,ale ked bude poobede spat tak tu kuknem.Damaxy to preto si tu vecer nebola,rano bolo treba vstat,ze?hi,hi

ina

ahoj jolanka,ja som prave prišla z cvičania a pozeram jolanka už na nete.Dnes mame zase krasny deň pred sebou tak idem rychlo niečo porobiť nech sa možem potom vetrať na slniečku.

damaxy

dobré ránko uz som varovala malú takže som len teraz prišla.poobede budú hadam čučuriedky,ak ich medved nezoženie zo svahu

jolanka

Dobre rano dievcata,vcera nikto,dnes este nikto no vam sa teda dobre vodi.Barunka nenic si ich zbytocne urcite su krasne a hlavne muzom sa rysave pacia a mozno aj jej muz povedal,ze mas krasne vlasy a ona sa teraz vsemozne snazi, aby si ich zmenila.Ak ta bude este otravovat tak jej povec,ze si vdacna za jej snahu na tebe nieco zmenit,ale,ze ty si spokojna aku farbu mas a nebudes ju menit,tak nech je taka dobra a respektujeto.

jolanka

Ahoj baby, tak som opat tu,snazim sa este vyuzit posledne slnecne luce a tak som vela vonku,rezervovat stol by nebolo zle Damaxy,ale pri mne by si si musela privstat hi,hi.Tish gratulujem.Barunka nedaj sa vytocit,ved len ziarli na tvoju mladost,ja som sa vzdy na takychto veciech bavila,ale je pravda,ze som vtedy nemala PP.Ked som nastupila do zamestnania mala som 19,dlhe blond vlasy po pas,sebavedomia,ze som ho mohla rozdavat,starosti ziadne,vysku170,vahu56 takze si to vies predstavit,dosla korist pre lekarov a sokyna pre postarsie doktorky,no a to si mala vidiet tu reakciu,ked mi zacali nadbiehat postarsi lekari, lekarky robili vstetko pre to,aby ma strapnili , skusali ma na sale ,nehovoriac o kadejakych naraskach,ale moja bezstarosnost hranicla s kadecim,a ich nicila,takze hlavu hore si mlada,krasna a ona ti to predsa nevezme.Moze len mat hlupe narazky,ale ty mas navrch,mas nieco co ona nie.

Jarka77

ahojte baby prajem pekny zvysok dna trochu som sa tu ukazala. Uz mi je lepsie minuly tyzden so mala dost blby v praci plno roboty. Ale ja mam nastastie dobrych kolegov sem tam ma tiez sefka vytoci ale nevsimam si ju :-). Co nevidiet zacne skola tak uz musim s tym posledny rok dobojovat.Majte sa zatial krasne a nenechajte sa nikym vytacat nestoja za to.